Täyslaidallinen ehtaa suomirokkia Tornion Club Teatrialla

 Perjantaina lavalle nousevat Kolmas Nainen ja hetkeksi paluun tekevä Aknestik.

28.11.2019
Kolmas Nainen
on vaikuttanut suomirockin kartalla vuodesta 1982. Yhtye on julkaissut uransa aikana useita kaikkien tuntemia klassikoita, kuten Tästä asti aikaa, Elämän tarkoitus, Niin sen täytyi olla, Tango taisteluni, Tähän aikaan vuodesta, Onpa kadulla mittaa, Ooh, Sammy!, Kai mä tästäkin toivun, Valehtelisin jos väittäisin, Äiti pojastaan pappia toivoi, Hyvää ja kaunista, Me ollaan ne, sähkökitara, hyvää tahtoa ja kavereita, Lautalla ja Raatona maantiellä.

18. lokakuuta ilmestynyt Linjassa -levy on Kolmas Nainen -yhtyeen kymmenes studioalbumi, jonka myötä yhtye on lähtenyt koko Suomen kattavalle kiertueelle, joka pysähtyy Tornion perjantaina 29.11. Club Teatrialla Torniossa. Lippujen menekki on ollut hyvällä tasolla.

– Varsinkin edellisillan Oulun keikka on myynyt todella hyvin, mutta Tornio on myös ok -lukemissa, kertoo Teatrian tuotantomanageri Jani Suopanki.

Vuonna 1982 Alavuodella perustettu Kolmas Nainen nousi suosioon konstailemattomilla suomirock-biiseillään ja sijoittui vuonna 1984 rockin SM-kisoissa toiseksi tasapistein voittajaksi selvinneen Peer Guntin kanssa. Yhtye hajosi vuonna 1994 ja bändin jäsenet seikkailivat tahoillaan kunnes vuonna 2009 bändi kasattiin uudelleen ja levytti 15 vuoden tauon jälkeen albumin Sydänääniä. Ennen nyt ilmestynyttä Linjassa -albumia yhtyeen edellinen levytys oli vuonna 2013 ilmestynyt Me ollaan ne.

Linjassa -albumin julkaisua edelsivät singelohkaisut Suolaisemmat veet toukokuussa ja Linjassa syyskuussa. Debyyttialbuminsa Kolmas Nainen yhtye julkaisu vuonna 1986 ja sen jälkeen ilmestyneet Paha minut iski (1987), Hikiset siivut (1989), Hyvää ja kaunista (1990), Elämän tarkoitus (1991), Tiheän sisään (1992) ja Onnen oikotiellä (1994) paaluttivat yhtyeen aseman ikoniseen asemaan suomirockin historiassa.

Tornioon yhtye saapuu kokoonpanolla Pauli Hanhiniemi, laulu, koskettimet, huuliharppu & haitari, Pasi Kallioniemi, rummut & laulu, Sakari Pesola, kitara & laulu, Timo Kivikangas, kitara, Raimo Valkama, basso ja Timo Löyvä, kitara & laulu.


Harvinainen paluu parrasvaloihin

Nuo merten kiharapäät eli Aknestik -yhtye päätti aktiiviuransa Raumanmeren juhannusjuhliin kesällä 2002. Soittajat hajaantuivat tahoilleen vietettyään tuossa vaiheessa yli puolet elämästään koulun fysiikan luokan varastossa perustetussa orkesterissa. Nyt marraskuussa Aknestik tekee harvinaisen paluun passiiviuralta parrasvaloihin, mutta keikat eivät merkitse kuitenkaan yhtyeen comebackia.

– Biisit ovat jatkaneet elämäänsä ihmisten mielissä ja olleet mukana heidän elämän tärkeillä hetkillä. Mukava päästä esittämään niitä Aknestik-veljien kanssa pitkästä aikaa, sanoo nykyään sooloileva solisti Jukka Takalo.
– Hyvä että myös Kai Latvalehto, Vesa Kupila, Mikko Rautalin ja Maako Härönen pääsevät lavalta käsin näkemään että kannatti istua 90-luvulla muutama vuosi keikkabussissa. Vuosi menomatkalla nousussa ja toinen vuosi krapulassa kotiin, Takalo hersyttää.

Aknestik muistetaan muun muassa biiseistä Suomirokkia, Jokapäivä, Maailma on naisia puolillaan, Avaruuden aikataulut, Jäänmurtaja, Ainoastaan toistaiseksi, Toukokuussa ja Sata vuotta kaivossa.

Aknestik perustettiin Haukiputaalla vuonna 1984. Bändi ehti tehdä seitsemän studiolevyä ja neljä kokoelmalevyä. Yhtyeen viimeiseksi albumiksi jäi vuonna 2001 julkaistu Vedenpaisumus. Sen jälkeenAknestik on esiintynyt Sielun veljien tribuuttilevyllä, tehnyt Satu ja Vaahtopäät Finnhits-levyn, ja esiintynyt aktiiviuransa jälkeen vuoden 2008 Qstockissa, erikoiskokoonpanolla vuoden 2011 Tammerfestissa, pitänyt pikkujoulushowta internetissä ja soittanut vuonna 2012 Haukiputaan kunnantalon katolla kuntaliitoksen merkeissä kun Haukipudas liitettiin Oulun kaupunkiin.

W.A.S.P maailmankiertueellaan Ouluun ensi vuonna

Vuonna 2020 Oulussa nähdään myös muun muassa Dream Theater ja Lamb Of God.


6.11.2019
Vuonna 1982 perustettu amerikkalaisyhtye W.A.S.P. saapuu syyskuussa 2020 Suomeen. Klassinen heavy metal -orkesteri soittaa Oulun Teatriassa 25. syyskuuta. Bändi esiintyy kiertueellaan myös Tampereen Tullikamarin Pakkahuoneella ja Helsingin Kulttuuritalolla.

1984 to Headless - 2020 World Tour panostaa W.A.S.P.:n neljän ensimmäisen albumin materiaaliin.
– Emme ole koskaan tarjonneet vastaavaa live-settiä. Luvassa on spesiaalishow, joka ei tule toistumaan, bändin laulaja-kitaristi ja keulakuva Blackie Lawless painottaa.

Läsnä ovat siis pitkäsoitot W.A.S.P., The Last Command, Inside the Electric Circus ja The Headless Children, joiden siivin kuulija matkaa aikaan, jolloin W.A.S.P.:n päättymättömän saagan vankka kivijalka luotiin.

I Wanna Be Somebody, päätti Blackie Lawless vuonna 1984. Kyllähän siitä jotakin tulikin. Jo nyt jo 37 -vuotinen menestyksekäs taival ja nippu kaikkien tuntemia hittejä.

W.A.S.P. on käynyt Suomessa tiuhaan, tähän mennessä yhtye on esiintynyt maassamme 47 kertaa. Ensimmäinen esiintyminen Suomessa oli 10.10.1984 Helsingin Lepakossa ja viimeisin 12.7.2019 Tampereen Sauna Open Airissa.

Yhtyeen ensimmäinen Pohjois-Suomen keikka koettiin Vuokatin RockKatti -tapahtumassa 21.5.2005. Sen jälkeen bändi on konsertoinut Oulun Club Teatrialla 22.9.2006, 1.8.2008, 24.10.2009 ja 11.12.2010 sekä viimeksi OuluAreenalla 10.10.2015.

Tasokasta tarjontaa

Oulun Club Teatrian anti on muutenkin varsin vilkasta ja mielenkiintoisia akteja vilisevä.

Tulevana viikonloppuna Oulun 14. kansainvälisillä tatuointimessuilla esiintyvät monelle tuttu ruotsalainen bändisuuruus Sparzanza, kotimainen Rockabulllies sekä rap-kokoonpanot Scure Painajainen sekä Julma Henri & Syrjäytyneet.

15. marraskuuta Teatriassa lavalle nousee unenomaisia tunnelmia katkeransuloiseen melankoliaan ja hurmoksellisen tanssittaviin melodioihin yhdistelevä Pariisin kevät ja seuraavana päivänä vuorossa ovat  Popeda, Pelle Miljoona Oy ja Tuohimaa.

Loppuvuoden seuraava ulkomainen esiintyjänimi on 20.11. Tuskaliven merkeissä Teatriaan saapuva ruotsalainen modernin metallin jättiläinen Amaranthe lämppäreinään sakasalainen Beyond The Block ja ruotsalainen Smash Into Pieces.

Nazareth ja Girlschool

Perjantaina 22.11. The Night with Rock Classics vol. 2. -illassa lavalle nousevat legendaariset brittiyhtyeet Nazareth ja Girlschool sekä kotimaiset Barbe Q-Barbes ja Francine sekä jenkkiyhtye Trio Grande. Nazareth, joka on käynyt viime vuosina kiitettävään tiuhaan Suomessa lukeutui jo 1970-luvulla Rokkineuvoksen suosikkien joukkoon varsinkin vuonna 1973 ilmestyneen Loud ’N’ Proud -LP:n ja sen sisältävien kappaleiden This Flight Tonigth ja Go Down Fighting myötä. Girlschool -yhtyettä Rokkineuvos ei ole sen isommin fanittanut, mutta bändi tuli koettua livenä jo 2.11.1982, kun yhtye lämmitteli Chep Trickin tuuraajana Oulun jäähallissa Rainbowta 5000 katsoja edessä..

Ihan toisellaista iloittelua on vuorossa lauantaina 23.11. kun Ysäriliven merkeissä kansaa viihdyttävät ruotsalainen Rednex, italialainen Alexia, tanskalainen Daze (DEN) sekä 90´s FIN Cover Boyz & Girlz.

29. marraskuuta monikasvoinen imitaattori Jarkko Tamminen tuo shownsa Ouluun ja marraskuun live-annin päättävät lauantaina 30. marraskuuta Kolmas Nainen ja Aknestik.

Joulukuu alkaa rytinällä

Joulukuu alkaakin kunnon rytinällä, kun itsenäisyyspäivänä 6.12. stagelle kipuavat Children Of Bodom, Brymir ja Bloodred Hourglass. Seuraavana päivänä, lauantaina 7. joulukuuta tyrkyllä on hiukan harvinaisempaa tarjontaa Hector & His Power Bandin Hexit-kiertueen merkeissä.

Maailman palkituin a cappella -ryhmä Take 6 konsertoi perjantaina 13. joulukuusta Teatrialla. Kyseessä on uransa aikana kymmenen Grammya, kymmenen gospelmusiikin Dove-palkintoa ja lukuisia muita tunnustuksia kahminut kuusihenkinen ryhmä (Claude McKnight, Mark Kibble, Joel Kibble, Dave Thomas, Alvin Chea ja Khristian Dentley), joka tunnetaan tavattoman hienosta laulusoundistaan.

Take 6:n musiikin juuret ovat vahvasti gospelissa ja doo wopin maailmassa, mutta yhtye on vienyt musiikkiaan vahvasti myös R&B:n ja jazzin suuntaan. Tunnistettava soundi muotoutuu rikkaista jazz-vaikutteisista harmonioista, miessekstetin laajasta äänirekisteristä, instrumenttien imitoinnista ja vahvasta gospel-tulkinnasta. Take 6 on tehnyt yhteistyötä useiden nimekkäiden afroamerikkalaisen musiikin huippunimien kanssa, joihin lukeutuvat mm. Stevie Wonder, Quincy Jones ja Ray Charles.

Lisäksi joulukuussa Oulun Club Teatriaan saapuvat vielä JVG & Lauri Haav (13.12 illalla Take 6 -iltapäiväkeikan jälkeen.), Pyhimys (20.12.) sekä Lost Society, Shiraz Lane, Arion ja Wheel (29.12.).

Ensi vuonna Dream Theater ja Lamb Of God


Ensi vuoden puolella onkin taas luovassa todella mielenkiintoisia nimiä. 18. tammikuuta Oulussa nähdään Grammy-ehdokkaana ollut ja miljoonia albumeja myynyt yhdysvaltalainen progressiivisen rockin suuruus Dream Theater.

Ainutlaatuista kokemusta on tarjolla myös 13. maaliskuuta Someone like you - The Adele Songbook -konsertin merkeissä. Ennakkotietojen mukaan luvassa on korkeatasoinen ja sykähdyttävä konserttielämys, jossa solistina toimii nuori englantilainen laulajatar Katie Markham, jonka repertoaarissa on Adelen tunnetuksi tekemistä kansainvälisistä hiteistä ainakin kappaleet Chasing Pavements, Make You Feel My Love, Set Fire To The Rain, Someone Like You, Hello, Rolling In The Deep ja Skyfall.

Moni odottaa vesi kielellä myös maanantaina 30. maaliskuuta, jolloin tervakaupungin suurimman livemestan lauteille steppailevat groovemetalin jättiläinen, amerikkalainen Lamb Of God sekä teutonithrash-legenda Kreator sekä amerikkalainen Power Trip.

Muita ensi vuoden varmistuneita esiintyjiä ovat Sonata Arctica (21.1.), Sanni (14.3.) ja Maustetytöt (28.3.).

Mahtipontisen metallin mestari Within Temptation Ouluun tammikuussa

11.12.2018
Vuonna 1996 perustettu Within Temptation saapuu Oulun Club Teatrialle perjantaina 18. tammikuuta. Hollantilaisyhtye on noussut maailmanlaajuiseen suosioon sinfonisen ja tummasävyisen metallin sanansaattajana. Yhtye on kahminut listojen kärkisijoituksia ja arvostettuja palkintoja, sekä esiintynyt ympäri maailmaa loppuunmyydyillä keikoilla.

Within Temptationin tunnetuimpiin hitteihin lukeutuvat mm. What Have You Done, Stand My Ground, All I Need, Faster ja Frozen. Useasti Suomessa vieraillut yhtye on takavuosilta tuttu pohjoissuomalaisille, sillä bändi on esiintynyt Oulun Qstockissa vuosina 2008 ja 2013.

Illan lämppäribändinä nähdään hyvässä nousukierteessä oleva kotimainen Dark Sarah. Yhtyeessä vaikuttavat laulaja Heidi Parviaisen lisäksi mm. Raskasta Joulua -projektin perustaja ja johtava kitaristi Erkka Korhonen sekä toisena vokalistina JP Leppäluoto.

Keikkapaikan ovet aukeavat klo 19, Dark Sarah aloittaa klo 20 ja Within Temptation klo 22. Ennakkoliput tulevat myyntiin Ticketmasterille keskiviikkona 12.12. klo 12.00. Ennakkolippu irtoaa 59 eurolla ja ovelta 70 eurolla. VIP-lippu keikan yhteydessä avattavaan uuteen VIP-tilaan lähtee 99 eurolla.

Kommentti


Within Temptationin saapuminen Ouluun on ilouutinen mahtipontisen rockin ystäville. Kerran bändin livenä nähneenä (Qstock 2013) voin vakuuttaa, että keikkapaikalle raahautuminen kannattaa.

Hollantilaisyhtyeen saapuminen antaa osaltaan vinkkiä, että kovan luokan ulkomaan bändien buukkaus Ouluun olisi elpymään päin. Samaa viestiä kertoo myös huhtikuussa niinikään Club Teatrialle pidettävä Women Power -konsertti, jossa esiintyvät Kim Wilde ja Katrina & The Waves -yhtyeestä tuttu Katrina Leskanich.

Eikä lainkaan hassumpi ollut myöskään ensi kesän Qstockin ensimmäinen buukkausuutinen amerikkalaisen The Offspringin ja aussibändi Airbournen kiinnittämisestä.

Ja muistissa ovat myös äskettäinen Uriah Heepin ja The Zombiesin vierailu Oulussa. Uriah Heep alkaa olla melkein vuosittainen vieras Oulussa, mutta aikanaan Rod Argentin ja Colin Blunstonen johtama Zombies nähtiin näillä leveysasteilla ensimmäistä kertaa.

Muita ensi vuodelle varmistuneita Ouluun saapuvia ulkomaalaisyhtyeitä ovat ruotsalainen Sparzanza (Hevimesta 11.1.), norjalainen Trollfest (Hevimesta 8.2.), ruotsalainen Ebbot Lundberg & The Indigo Children (45 Special 8.2.), irlantilainen euroviisukonkari Johnny Logan (Club Teatria 9.2.), ruotsalainen Amaranthe (Energia Areena 15.2.), unohtamatta tietenkään naapurikunta Kempeleen Zrockiin saapuvaa ruotsalaiskolmikkoa Backyard Babies, Smash Into Pieces ja The Duskfall.

Death metalin ystäville on mannaa myös kreikkalaisbändi Septicfleshin, brasilialaispumppu Krisiunin ja brittiyhtye Dehumanisen saapuminen Hevimestaan 13. huhtikuuta. Kesähän alkaa puolestaan komeasti grungen suurnimen, amerikkalaisen Alice In Chainsin keikalla Oulun Energia Areenalla.

Mitähän muuta on vielä luvassa. Jo nyt vaikuttaa hyvinkin lupaavalta. Toki voi toivoa, että näitä isompia ulkomaan eläviä nähtäisiin myös Meri-Lapissakin. Edellämainituista vain Johnny Logan on tulossa Oulusta vielä pohjoisemmaksi Tornion Club Teatrialle perjantaina 8. helmikuuta.

Viva Las Vegas – The 3 Elvis Show saapuu Tornioon maaliskuussa

8.11.2018
Viva Las Vegas - The 3 Elvis Show nähdään Club Teatrialla sekä Oulussa että Torniossa maaliskuussa. Suomen kiertueella Elviksen tunnetuimpia lauluja esittää kolme Las Vegasin kuuluisimmissa yökerhoissa ja klubeissa ansioitunutta ”Elvistä”; Victor Trevino Jr, Al Joslin ja Kraig Parker.


Kraig Parker on Suomeen saapuvista Elvis-imitaattoreista, Elvis-peilikuvista tai ehkä paremminkin Elviksen rooliin niin ulkoisesti kuin sisäisestikin ”uineista” esiintyjistä maineikkain. Hän laulaa kuin Elvis, hän puhuu kuin Elvis ja hän esiintyy kuin Elvis.

Jo liki kahdenkymmenen vuoden ajan Kraig Parker on saanut yleisön hämmennyksen valtaan mukaansa tempaavilla Elvis-esityksillään. Niin Elviksen managerin Colonel Parkerin leski Loanne Parker kuin Elviksen läheiset ystävät ja entiset henkivartijat ovat nimenneet Kraig Parkerin ykkössuosikikseen Elvis-imitaattorien joukosta. Ja kriitikot ympäri maailmaa ovat todenneet: ”Elvis olisi ollut ylpeä Kraigin show’n nähdessään!”


Al Joslin on viihdyttänyt yleisöä Elviksenä lähes viisitoista vuotta. Hänen meriittilistallaan on useita kärkisijoituksia Elvis-aiheisissa laulukilpailuissa kuten The Ultimate Elvis Tribute Artist Contest ja The Las Vegas Elvis Festival sekä The Elvis Fantasy Festival.

25-vuotias Victor Trevino Jr on kolmikon nuorin ”Elvis”. Nuoresta iästään huolimatta hän on esiintynyt Elvis-imitaattorina jo viisi vuotta niin Yhdysvalloissa, Etelä-Amerikassa kuin Euroopassakin. Trevino Jr on erikoistunut Elviksen alkuaikojen uraan ja levytystuotantoon. Haastatteluissa Trevino Jr on kertonut panostaneensa huimia summia rahaa hankkiakseen mahdollisimman aidon oloisia ja näköisiä Elvis-vaatteita. Yksi räätälin mittatilaustyönä tekemä pikkutakki saattaa helposti maksaa pari kolme tuhatta dollaria.

Trevinon lukuisat ihailijat ovat kuvailleet hänen esiintymistään: ”Jos suljet silmäsi, kuulet Elviksen laulavan! Ja jos avaat silmäsi, niin näet Elviksen esiintyvän!”


Illan itseoikeutettuna isäntänä ja juontajana toimii sanavalmis ja karismaattinen Charles Stone, joka työskenteli Elviksen kiertuemanagerina ja Elviksen henkilökohtaisen managerin Colonel Parkerin ”oikeana kätenä” vuodesta 1970 vuoteen 1977. Mielenkiintoisia tarinoita ja muistoja Elviksestä vetävään tyyliin tuttujen hittien välissä kertova Charles Stone on vieraillut Suomessa pari kertaa aikaisemminkin Elviksen teemakonserttikiertueitten mukana.

Musiikin säestystehtävistä huolehtii Elviksen musiikille omistautunut, kahdeksanmiehinen Viva Las Vegas –kiertueorkesteri ja -kuoro.


Viva Las Vegas - The 3 Elvis Show

La 2.3.2019 Club Teatria Tornio
Ennakkoliput 36,90 €, ovelta 45,00 €
19:00 Ovet
20:00 Showtime

Su 3.3.2019 Club Teatria Oulu
Ennakkoliput 36,90 €, ovelta 45,00 €
19:00 Ovet
20:00 Showtime

Kahden Johannan Gemini -kiertue Club Teatrialle

4.6.2018
Johanna Iivanaisen ja Johanna Kurkelan ystävyys sai alkunsa yhteisellä keikalla noin kymmenen vuotta sitten. Ensi syksynä heidät nähdään upeissa yhteiskonserteissa eri puolilla maata. Tornion Club Teatrialla kaksikko nähdään lauantaina 1. joulukuuta.

Yhdistäviä tekijöitä kahdelle Johannalle löytyi jo ensitapaamisen yhteydessä. Näitä ovat musiikki, huumori, harrastukset sekä myös utelias ja seikkailunhaluinen elämänasenne. Sattumoisin näiden kahden Johannan äänet lukeutuvat Suomen rakastetuimpien lauluäänien joukkoon.


Suomalaisten jazz-laulajien kärkinimiin kuuluva Johanna Iivanainen on äänenä noin kolmellakymmennellä eri äänitteellä. Hänen viimeisin soolo-albuminsa on folk-sävytteinen Mustarastas Laulaa (2013). Suurelle yleisölle Iivanainen on tuttu SuomiLOVE televisio-ohjelman toisena pääsolistina.

Johanna Kurkela nähtiin edellisen kerran konserttilavoilla vuonna 2016 menestyksekkään Ingrid -albumin (2015) jälkeen. Viime vuoden Kurkela on muun muassa valmistellut uuden Auri -yhtyeensä debyyttialbumia, joka julkaistiin tämän vuoden maaliskuussa. Hänen uransa tunnetuimpiin kappaleisiin kuuluvat mm. Rakkauslaulu, Kuolevainen, Sun särkyä anna mä en sekä Ainutlaatuinen.

Iivanainen-Kurkela ”Gemini” -kiertueella kaksikko laulaa ystävälle ja ystäville, yhdessä ja erikseen. Esitettävien kappaleiden luetteloon kirjautuvat nuoruudet, rakkaudet, intohimot, ja myös luonnollisesti molempien omien ääniteurien kohokohdat.


Club Teatrian normaaleista keikoista poiketen Johanna Iivanaisen ja Johanna Kurkelan konsertissa on numeroidut istumapaikat, jotka varataan lipun oston yhteydessä Ticketmasterilta. Konsertin kesto on noin 2 tuntia sisältäen väliajan. Ovet avataan klo 19 ja konsertti alkaa klo 20.

IIvanaista ja Kurkelaa säestää yhtye, jonka muodostavat Tomi Aholainen (koskettimet), Mikko Iivanainen (kitara), Juho Kanervo (basso, sello) ja Marko Timonen (rummut).

Club Teatrian syyskauden ohjelmiston varmistuneet esiintyjät

La 29.09.2018: Jenni Vartiainen
La 06.10.2018: Vesterinen Yhtyeineen
La 20.10.2018: Popeda
La 03.11.2018: Steve'n'Seagulls
La 24.11.2018: Pelle Miljoona Oy 40v Juhlakiertue
La 01.12.2018 Iivanainen - Kurkela: Gemini

Vesterinen Yhtyeineen Club lokakuussa Club Teatrialle

Lämppärinä kovempaakin kova  torniolaislähtöinen Zacharius Carls Group.


30.5.2018
On henkilöitä, joita puhutellaan vain sukunimellä. Yksi heistä on Vesterinen. Tarttuvaa, iskelmällistä poppia höystettynä elämänmakuisilla sanoituksilla esittävä Vesterinen yhtyeineen saapuu 6. lokakuuta Tornion Club Teatrialle.

Tero Vesterisen luotsaama Vesterinen Yhtyeineen julkaisi viime syyskuussa uransa ensimmäisen kokoelmalevyn, joka nivoo yhteen orkesterin uran vuosilta 2009-2017. Paviaani-nimeä kantavan kokoelman kappaleet on valittu fanien kanssa järjestetyssä äänestyksessä. Ja on levyllä tietenkin uusiakin biisejä. Paviaani-kokoelmalevyn kiertueella orkesteri on ilokseen jälleen saanut soittaa täysille saleille.

Kovana livebändinä tutuksi tullut Vesterinen Yhtyeineen tunnetaan parhaiten hiteistään Nuoriherra, Minne sinä meet, Onnellinen mies, Kiljut riemusta, Kanto, Kukaan ei koskaan, Suurenmoinen elämä, Intiaanit ja Mitä tapahtui Hokkasen Timolle?


Teatrian illan ohjelman täydentää Zacharius Carls Group. Yhtye on perustettu Torniossa 1990-luvulla. Bändin viimeisin julkaisu, Quiet Desperation (2017), on jo yhtyeen viides pitkäsoitto. Edellinen kokopitkä albumi Rage in Your Heart julkaistiin vuonna 2009.

Torniosta Helsingin kautta Ouluun päätynyt orkesteri on edelleen kovassa vedossa ja onkin jälleen korkea aika saada yhtye keikalle kotikaupunkiinsa. Yhtyeen tuotannossa Tornionjokilaakso vahvasti läsnä. Näistä mainittakoon esimerkkinä Big River, tuo raivokas anthem Tornionjoelle.
 
Club Teatrian syyskauden varmistuneet esiintyjät:

La 29.09.2018: Jenni Vartiainen
La 06.10.2018: Vesterinen Yhtyeineen
La 20.10.2018: Popeda
La 03.11.2018: Steve'n'Seagulls
La 24.11.2018: Pelle Miljoona Oy 40v Juhlakiertue

Steve’n’Seagulls ja Popeda Tornioon

Club Teatrian syyskauden ohjelmisto alkaa muotoutua.

25.5.2018
Tornion Club Teatrian syyskauden ohjelmisto alkaa muotoutua. Uusimmat vahvistetut esiintyjät ovat suomirockin kivijalkoihin lukeutuva Popeda ja timantinkovista keikoistaan tunnettu Steve’n’ Seagulls. Popeda nähdään Torniossa lauantaina 3. marraskuuta ja Steve’n’Seagulls lauantaina 20. lokakuuta.

Aiemmin tällä viikolla Club Teatria varmisti Jenni Vartiaisen esiintymisen lauantaina 29. syyskuuta ja viime viikolla legendaarisen Pelle Miljoona Oy:n paluukeikan lauantaina 24. marraskuuta.


Steve’n’Seagulls on kiertänyt viime vuodet maailmaa kiivaalla tahdilla ja nyt tämä hilpeä porukka saapuu ensimmäistä kertaa Tornioon. Muun muassa Wacken Open Airissa ja Sweden Rockissa nähty, maailmanmaineeseen taidokkailla cover-versioillaan noussut yhtye julkaisee kolmannen albuminsa Grainsville 31. elokuuta. Levyltä julkaistiin tänään ensimmäinen single, Van Halen -klassikko Panama ja kappaleeseen tehty video näkee päivänvalon 31. toukokuuta.

– Olimme pyöritelleet joitain ideoita Van Halenin biiseistä, mutta oikeastaan vasta Panaman kohdalla saimme kasarimammutin suunnilleen kesytettyä. Kappaleen tunnelmaa pyöriteltiin vaikka mihin suuntaan ja lopulta voimakkaat riffit ja vastustamattoman päätön poljento asettuivat nauhalle varsin kivuttomasti. Lopputulos asettuu jonnekin railakkaan tanssaamisen ja slaavikyykyn välimaastoon, yhtye kertoo uudesta singlestä ja tulevasta albumistaan.

– Kolmannen levyn esituotantovaihe oli edellisiä huomattavasti pidempi ja osittain siitä syystä studiosessiot olivat varsin innostuneet ja riemulliset. Onnistuimme tuottaja Jarkko Viinamäen ja äänittäjä Jyri Riikosen kanssa repimään bändistä entistä enemmän potkua ja mielestämme se kuuluu myös lopputuloksessa.

Steve’n’Seagullsin debyyttilevy Farm Machine julkaistiin vuonna 2015 ja se nousi Yhdysvaltojen Billboard Bluegrass -albumilistan sijalle kolme. Kakkosalbumi, vuonna 2016 julkaistu Brothers In Farms nosti yhtyeen Billboard Bluegrass -listan ykköseksi. Bändin Thunderstruck-videota on katsottu YouTubessa jo yli 59 miljoonaa kertaa.

Yhtyeen muodostavat taiteilijat Pukki Kaalinen (kontrabasso, laulu), Wild Till Hiltunen (harmonikka, mandoliini, kosketinsoitin), Herman de German (banjo, kitara, laulu), Remmel (laulu, akustinen kitara, mandoliini) ja Puikkonen (rummut, lyömäsoittimet, laulu)

Pate Mustajärven johtama Popeda tulee useiden toiveiden myötä Tornioon Club Teatrialle lokakuussa. Bändin ura on kestänyt jo kunnioitettavat 40 vuotta. Juhlavuottaan bändi viettää laajan kiertueen merkeissä. Juhlavuoteen on keikkojen lisäksi sisältynyt myös albumi- ja kirjajulkaisut.

Mustajärven (laulu) lisäksi yhtyeeseen kuuluvat Costello Hautamäki (kitara, taustalaulu), Jyrki Melartin (basso, taustalaulu), Lacu Lahtinen (rummut) ja Pate Kivinen (koskettimet). Popedan edellisestä Tornion visiitistä on jo aikaa, se tapahtui vuoden 2011 Twin City –festivaaleilla.

Parhaassa iässään oleva bändi on vuosien saatossa tahkonnut ison nivaskan suomirockin klassikoiksi luettavia biisejä, kuten Kuuma kesä, Kersantti Karoliina, Matkalla Alabamaan ja Tahdotko Mut Tosiaan. Kaikkiaan Popeda on julkaissut mittavan uransa aikana 20 studioalbumia, kolme livealbumia, kuusi kokoelma-albumia sekä kaksi DVD:tä ja huikeat 58 singleä.

Club Teatrian varmistuneet esiintyjät syksyllä 2018:

La 29.09.2018: Jenni Vartiainen
La 20.10.2018: Popeda
La 03.11.2018: Steve'n'Seagulls
La 24.11.2018: Pelle Miljoona Oy 40-vuotisjuhlakiertue

Teatriaan lisää rockvieraita

* Stratovarius, Stam1na, The Duskfall ja Apulanta Club Teatrian kevään esiintyjälistalla.

* Tarjontaa on myös rapin ja discomusiikin ystäville.

31.1.2017
Tornion Club Teatria tiputtelee uusia kiinnityksiä kohtalaisen tiuhaan tahtiin. Viimeisimmät julkistetut Tornioon saapuvat rockpuolen artistivieraat ovat Stratovarius (25.3.), Stam1na ja The Duskfall (7.4.) sekä Apulanta (14.4.).

Rapgenren ihailijat saavat koettavakseen maaliskuussa jo toisen Northern Urban Nights -tapahtuman, jossa esiintyvät Evelina, Nopsajalka, Juno ja DJ Aksim. Ensimmäinen Pohjoisen Urbaanit Yöt -tapahtumahan on jo 18.2, jota tähdittävät Nikke Ankara, Kube, Joosu J ja DJ Aksim.

Discomusiikin ystäville on tarjolla Ysäri-iltoja kaksin kappalein. 25.2. ensimmäiseen 90´s Partyyn saapuvat esiintymään ruotsalainen Pandora ja saksalainen kolmen DJ:n ja tuottajan muodostama DJ Sash! Toiset Ysärijuhlat ovat vuorossa 24.3 ja silloin lavalle nousevat Movetron ja ruotsalainen Look Twice.

Stratovarius viimeinkin Tornioon

Jo vuonna 1982 uransa aloittanut, kotimaisen metallimusiikin uranuurtajiin lukeutuva Stratovarius on niittänyt mainetta Suomen lisäksi niin Euroopassa, Japanissa kuin Etelä-Amerikassakin. 2,5 miljoonaa myytyä äänitettä tekee yhtyeestä yhden Suomen menestyneimmistä. Yhtyeen pitkään jatkuneeseen uraan mahtuu 15 albumia, kolme livetaltiointia ja kaksi DVD:tä, sekä lukuisa määrä erilaisia top-10 -listasijoituksia.

Powermetallia soittavassa Stratovariuksessa ei ole jäljellä enää yhtään alkuperäisjäsentä. Nykyisessä kokoonpanossa ovat Jens Johansson (koskettimet), Timo Kotipelto (laulu), Lauri Porra (basso), Rolf Pilve (rummut) ja Matias Kupiainen (kitarat).

Odotetut Stam1na ja Apulanta

Stam1naa ei ole Meri-Lapissa keikalla nähty koskaan aiemmin. Lemiläinen metalliyhtye on kiertänyt tiiviisti ympäri Suomea jo viime kesäkuusta alkaen. Huhtikuussa bändi saadaan viimein myös Tornioon. Stam1na on moninkertainen Emma-voittaja, joka seitsemäs albumi Elokuutio ilmestyi maaliskuussa 2016 ja myi kahdessa viikossa kultaan oikeuttavan määrän.

Stam1nan lämppäriksi Tornioon on kiinnitetty äkäisesti meuhkaava ruotsalainen The Duskfall. Perinteikästä ruotsalaista melodista death metallia takovan yhtyeen keulilla huutovokalisoinnista vastaa Aki Häkkinen, mies on tuttu mm. Quake the Earth ja Perfect Chaos -yhtyeistä.

Tänä vuonna ei pääsiäisenä tarvitse synkistellä ainakaan Torniossa, sillä tieto Apulannan saapumisesta laittaa suut mutrulle yhtyeen fanien joukossa jo nyt. Apulantaa on kehuttu jopa 2000-luvun suurimmaksi suomalaiseksi rock-yhtyeeksi, joka heitti vastikään kaksi loppuunmyytyä keikkaa Helsingin jäähallissa.

Ysäri-iltoja kaksin kappalein

Ysäri-illassa 25.2. esiintyvä Pandora on yksi menestyneimmistä ruotsalaisista artisteista Suomessa. Oletettavasti kaikkien tuntemien tanssibiisien myötä tunnelma nousee kattoon Club Teatrialla. Vuodesta 1993 lähtien aktiivisesti keikkailleen Pandoran hittikavalkaadiin kuuluvat hitit kuten Don´t You Know, One of Us, Trust Me ja monet muut korvakarkit.

Samana iltana lavalle nouseva DJ Sash! ei ole mikä tahansa poppoo, vaan yhtye, joka levyjä on myyty maailmanlaajuisesti yli 17 miljoonaa kappaletta. Tunnetuimpia hittejä ovat muun muassa Ecuador, Encore Une Fois, Mysterious Times ja Stay.

Toisessa Ysäri-illassa 24.3. esiintyvä Movetron on 1990-luvun puolessavälissä Suomessa suosioon noussut tanssi- ja popmusiikkia tekevä yhtye, jonka musiikilliset lähtökohdat ovat eurodancessa. Yhtyeen tunnetuin kappale on singlejulkaisua Romeo ja Julia joka ylsi korkeimmillaan singlelistan kakkossijalle, mutta myös yhtyeen ainoa singlelistan ykkönen Ristinolla sekä Top-10 hitit Prinssi, Flavio ja Ei kenenkään maa ovat 90-lukulaisille tuttua kamaa.

Movetronin ohella iltaa vauhdittaa Ruotsin Malmöstä maailmanmaineeseen noussut Look Twice, joka saa tanssilattian notkumaan muun muassa Move that Body hitillään.

 

Vahvistetut Club Teatrian esiintyjät

La 18.2. Northern Urban Nights #1: Nikke Ankara, Kube, Joosu J, DJ Aksim.
La 25.2. 90's Party #1: Pandora (SWE), DJ Sash! (GER).
Pe 10.3. Lauri Tähkä.
Pe 17.3. Klamydia.
La 18.3. Northern Urban Nights #2: Evelina, Nopsajalka, Juno, DJ Aksim
Pe 24.3. 90's Party #2: Movetron & Look Twice (SWE).
La 25.3. Stratovarius.
Pe 7.4. Stam1na + The Duskfall (SWE).
Pe 14.4. Apulanta.
La 6.5. Olavi Uusivirta + Tuohimaa.

Lähde: Club Teatrian FB-sivut

Northern Urban Nights, Klamydia ja Olavi Uusivirta Tornioon avautuvan Club Teatrian uusimmat esiintyjäkiinnitykset

13.1.2017
Tornioon 21. tammikuuta avautuva Club Teatria on laittanut ison vaihteen päälle ja julkaissut tulevia artistivierailuja tiuhaan tahtiin.

Avajaisia ensi viikon lauantaina 21.1. juhlistavien Sonata Arctican ja Thunderstonen jälkeen 18. helmikuuta tuo Northern Urban Nights -klubisarja ensimmäistä kertaa Tornioon Pohjois-Suomen kovimmat urbaanin musiikin bileet, jossa rajaseudun kansalle esiintyvät Nikke Ankara, DJ Kube sekä rap-ryhmä Korstoraatiosta tuttu Joosu J aka Joppe J.

Lisäksi Club Teatria on buukannut Suomen suosituimpiin artisteihin lukeutuvan Lauri Tähkän 10. maaliskuuta, Klamydia -yhtyeen 17. maaliskuuta ja tuoreimpana Olavi Uusivirran 6. toukokuuta. Uusivirtaa lämmittelee mielenkiintoinen oululainen Tuohimaa -yhtye.

Helsingissä ja muualla eteläisemmässä Suomessa rap-klubit ja muut urbaanin musiikin teemaillat ovat valloittaneet keikkapaikkojen juhlakansaa jo useamman vuoden ajan. Nyt tuulahdus samaa fiilistä on koettavissa myös Tornion leveysasteilla.

Nikke Ankara on yksi suurimmista nimistä uuden sukupolven suomalaisessa rapissä. Miehen kappaleita on kuunneltu pelkästään Spotifyssa uskomattomat yli 40 miljoonaan kertaa. Se tekee Nikke Ankarasta yhden Suomen kuunnelluimmista Spotify-artisteista. Lisäksi Nikke Ankara on saavuttanut kulta- ja platinarajat lukuisilla julkaisuillaan, ja esiintynyt festarien isoimmilla lavoilla. Myös tuoreimmat sinkut Mona Lisa ja Pisamat ovat jo päätyneet jalometallikerhoon.

Artisti, tuottaja ja DJ Kube on jo yli vuosikymmenen ajan työstänyt musiikkia ja julkaissut muun muassa ”KBNRPNT mixtape” -omakustanteen, sekä Monsp Recordsin kautta tulleet albumit Lentokonetila, Flow ja Purppura. Flow nousi Suomen virallisen albumilistan sijalle 10 ja Rumban listan pronssipallille. Uusin levy Purppura ylistäviä arvioita niin medialta, faneilta, kuin kollegoiltakin. Myös Elastinen kunnioitti Kubea kutsumalla tämän jäähallikeikkansa lämmittelijäksi sekä julkaisemalla Lähiö lähiö -remixin. Kube on tehnyt yhteistyötä myös muun muassa JVG:n, Cheekin, Elastisen, Eevil Stöön, Mäkkin, MNTTT:n, Asan ja Sini Sabotagen kanssa. Kuben tuore single Plug ylitti juuri kultarajan. Uutta musiikkia luvassa on luvassa keikkailun lomassa keväällä.


Joosu J on tunnettu smoothista tyylistään ja kovista keikoista Korstoraation sekä Gettomasan kanssa. Nyt hän panostaa soolouraan, miehen oma levy-yhtiödebyytti 1993 julkaistiin runsas kuukausi sitten. Ruubenin kanssa työstetty omakustannelevy HelmetHillaPenska näki päivänvalon jo vuonna 2013.

Illan DJ:nä toimii suomalaisen hip hopin veteraani, moniosaaja, erittäin arvostettu DJ Aksim. Mies on tuttu niin MC:nä, tuottajana, kuin juuri DJ:näkin. Aksim on tänä keväänä paljon esillä myös legendaarisen Kemmurun juhlakiertueella.

Vuonna 1988 perustetun, ikipunkkari Vesku Jokisen johtaman Klamydian historia on pitkä ja monivaiheinen. Yhtye on kokenut useita miehistönvaihdoksia ja levynjulkaisutahti on ollut tiheä alusta asti, yhtye on julkaissut kaikkiaan yli 450 biisiä.

Klamydia on aina ollut huumoriyhtyeen maineessa, mutta yhtyeen kappaleiden joukossa on kuitenkin useita yhteiskunnallisesti kantaaottavia ja vakavahenkisiä kappaleita. Kriitikot eivät ole koskaan Klamydian tuotantoa juuri arvostaneet, mutta albumit ovat silti myyneet hyvin. Tuoreimman albuminsa Antisupersankarit bändi julkaisi viime syyskuussa ja levy on saanut loistavan vastaanoton ja bändi vaikuttaakin olevan elämänsä iskussa.

Olavi Uusivirta lähtee helmikuun alussa kevään mittaiselle kiertueelle, joka päättää miehen lähes neljä vuotta kestäneen aktiviisen keikkajakson, jonka jälkeen Uusivirta bändeineen jää hengähdystauolle. Tornioon Club Teatrialle Olavi Uusivirta saapuu sopivasti kevään kynnyksellä 6.5. Lämppärinä tuolloin nähdään Tuohimaa, joka viime kesänä valloitti yleisön mm. Rotuaari Piknik-, JCR Live- ja Qstock -tapahtumissa.

Seitsemän studioalbumia ja yhden kokoelman julkaissut Uusivirta on tunnettu lukuisista hiteistään, joihin lukeutuvat muun muassa On niin helppoo olla onnellinen, Kultaa hiuksissa, Ukonlintu ja virvaliekki, Nukketalo palaa, Tiet etäisyyksiin, Kauneus sekoittaa mun pään, sekä Anna Järvisen kanssa levytetty Nuori ja kaunis -duetto.

Uusin levy Olavi ilmestyi vajaa vuosi sitten helmikuussa ja sen ensimmäinen sinkku Tanssit vaikka et osaa meni suoraan kolmen valtakunnallisen radiokanavan soittolistalle ja oli kevään soitetuimpia radiobiisejä. Albumi itse jyräsi suoraan Suomen virallisen listan ykköseksi.

Vuonna 2014 Oulussa perustettu Tuohimaa aloittaa helmikuussa toisen pitkäsoittonsa äänitykset. Yhtyeeltä on tulossa todella kovaa ja entistä rokimpaa materiaalia. Bändin ensimmäinen pitkäsoitto Lähellä totuutta ilmestyi 2015 joa seurasivat keväällä 2016 kaksi singlejulkaisua, Ohikulkija ja Kahleet.

Tuohimaa -yhtyeen säveltäjä, laulaja, sekä kitaristi Lauri Tuohimaa on vuonna 1994 perustetun kiiminkiläisen Embrazen alkuperäinen laulaja, kitaristi, säveltäjä ja sanoittaja. Mies on soittanut kitaraa ja tehnyt musiikkia myös Charon, For My Pain ja Maple Cross yhtyeissä. Äänisuunnittelijaksi opiskellut mies on säveltänyt musiikkia myös muille artisteille sekä keikkaillut myös cover-yhtye Tervettä Tavaraa kanssa sekä duona että soolona.

Bändin basisti Olli-Pekka Karvonen on soittanut Laurin kanssa yhdessä 2000-luvun alusta lähtien useissa eri kokoonpanoissa. Rumpali Antti Liimatainen on myös useissa eri kokoonpanoissa vaikuttanut rumpali, joka on soittanut ensimmäiset keikkansa jo 80-luvun lopulla. Yhtyeen pääasiallinen sanoittaja on näyttelijänä tunnettu Miia Nuutila.

Lauri Tähkä Tornion Club Teatrialle maaliskuussa

5.1.2017
Oulusta Tornioon muuttava Club Teatria on julkistanut talven toisen konserttinsa. Suomen suosituimpiin artisteihin lukeutuva Lauri Tähkä saapuu Tornioon Club Teatrialle 10. maaliskuuta.

Vanhan Lapin Kullan rakennukseen, nykyisen Elämystehdas Lapparin tiloihin Tornion keskustaan sijoittuvan Club Teatrian avajaisia juhlitaan lauantaina 21. tammikuuta. Mestan tulee vihkimään Sonata Arctica lämppärinään Thunderstone -yhtye. Liput keikalle maksavat 28 euroa kappale.


Vain elämää –ohjelmassa tänä syksynä hurmanneella Tähkällä kulkee lujaa. Tuorein Vien sut täältä kotiin –albumi meni suoraan listaykköseksi ja myi nopeasti kultaa. Myös levyn ensimmäisenä singlenä julkaistu kappale Morsian on myynyt platinaa ja ollut radioiden soitetuimpia kappaleita tänä vuonna.

Menestystä on tullut lisäksi Vain elämää -versioilla.Tähkän versio Kipua -kappaleesta komeili useita päiviä Spotifyn kuunnelluimpana kappaleena ja on jo sekin ylittänyt kultarajan.


Suureen suosioon nousseen Lauri Tähkä & Elonkerjuu -yhtyeen solistina tutuksi tullut Lauri Tähkä on ollut soolouralla vuodesta 2011. Miehen meriitteihin kuuluu mm. Emma-palkinto viitenä perättäisenä vuotena, Iskelmägaalan vuoden miesartisti-palkinto, tangomarkkinoiden sävellys – ja sanoituspalkinnon voittaminen sekä lukuisia suomalaisten rakastamia hittejä.

Tähkän Tornion konsertin 30 euron liput tulevat myyntiin maanantaina 9.1. klo 9. Konsertin ikäraja on K18.

Club Teatria avataan Tornioon

Monitoimiareenan avajaisissa 21. tammikuuta esiintyy Sonata Arctica.

14.12.2016
Maineikas tapahtuma-areena Club Teatria avaa jälleen ovensa. Oulun tapahtumakenttää kauan värittänyt klubi avataan uusissa tiloissa lauantaina 21. tammikuuta 2017. Oulun sijasta Club Teatria on löytänyt uudet tilat Tornion ydinkeskustasta. Klubin avajaisissa esiintyy maineikas kemiläinen power metal -yhtye Sonata Arctica. Lämppärinä soittaa Thunderstone.


Club Teatrian uudet tilat sijaitsevat Suensaaressa Tornion ydinkeskustassa Elämystehdas Lapparin tiloissa. Matkaa Ruotsin puolelle Haaparantaan on alle kilometri. Club Teatrian johtohahmot Janne Niinimaa ja Marco Järvenpää ovat innoissaan alueen suomista mahdollisuuksista.

 -Kemi-Tornion seutukunnan alueella on paljon potentiaalia, viikonloppumatkailijoita ja liikennettä, sillä sieltä löytyy ennestään paljon aktiviteetteja ja palveluita koko perheelle. Myös kysyntää tällaiselle paikalle on, sillä vastaavanlaista tapahtuma-areenaa Tornion alueella ei ole ollut. Paikka on erinomainen, sijaitsee keskeisellä paikalla ja kaikki Elämystehdas Lapparissa toimivat samanhenkiset yrittäjät tarjoavat toisilleen synergiaetuja ja yhteistyömahdollisuuksia, Niinimaa kertoo.


Uusi Club Teatria pyrkii jatkamaan tutulla ja musiikkipainotteisella linjalla, mutta konserttien ohella uudet tilat mahdollistavat monipuolisten yksityis- ja yritystapahtumien järjestämisen.

 -Pyrimme edelleen tuottamaan laatua ja ajanmukaistamaan klubin palveluita vuoteen 2017. Konserttisalin pinta-ala ja korkeus tukevat loistavasti konserttikäyttöä. Maksimiyleisökapasiteetti on noin 1500 henkeä. Ohjelmatarjonta kattaa viihteen laidasta laitaan, kertoo promoottori Marco Järvenpää.


Alkuperäinen Club Teatria oli aikoinaan 2500 hengen kapasiteetillaan huikea monitoimiareena ja se toimi Oulun Limingantullissa 8,5 vuotta. Sen hulppeissa avajaisissa toukokuussa 2005 esiintyi amerikkalaisyhtye Twisted Sister, minkä jälkeen klubi tarjosi puitteet sadoille kotimaisille ja kansainvälisille huippukonserteille.

Club Teatrian päätöstapahtuma järjestettiin uudenvuodenaattona 2013. Sittemmin purettu rakennus toimi aiemmin pitkään Atrian tehdashallina sekä 2000-luvun alussa Oulun kaupunginteatterin väliaikaisnäyttämönä.


Club Teatrian taustayhtiö Oulun Tapahtumat Oy on jatkanut viihdetarjontaansa klubin lopettamisen jälkeenkin ja järjestänyt viimeisten kolmen vuoden aikana tapahtumia muiden muassa Oulun Terminaali Areenassa, Oulun Energia Areenassa ja Hevimestassa. Yhtiö on järjestänyt pitkään myös perinteikästä Jalometalli-festivaalia.
 -Vaikka Oulusta ei tällä hetkellä löytynyt sopivaa paikkaa omalle kiinteistölle, tapahtumatoimintamme jatkuu Oulussakin monessa eri muodossa, Niinimaa toteaa.
Uuden Club Teatrian aukioloajoista ja tulevista tapahtumista tiedotetaan myöhemmin lisää.


Elämystehdas Lappari avasi ovensa suurelle yleisölle heinäkuussa 2016. Entisisissä Lapin Kullan panimorakennuksen tiloissa toimii tällä hetkellä jo monta aktiivista yritystä – muiden muassa Duudsonit Activity Park, Ravintola Pirttihirmu, Tornion Panimo sekä Kuntosali Hyvä Fiilis. Elämystehdas Lapparin ideologiaan kuluu tarjota elämyksiä vauvasta vaariin.

 -Keskeinen sijaintimme keskustan tuntumassa Tornionjoki-maisemineen mahdollistaa uniikin toimintaympäristön ja meillä on vielä ruhtinaallisesti tilaa uusille elämystoimijoille. Olemme erittäin iloisia saadessamme uuden toimijan Club Teatrian täydentämään elämyskokonaisuutta. Saamme aivan uudenlaista sykettä Tornioon, sanoo Elämystehdas Lapparin toimitusjohtaja Veli-Matti Mykkälä.

Sonata Arctica on parhaillaan marraskuussa alkaneella Pohjois-Amerikan kiertueella, josta on jäljellä kolme konserttia. Tänään keskiviikkona yhtye esiintyy USA:n Houstissa, perjantaina 16.12. Lake Buena Vistassa ja päätöskonsertin vuoro on lauantaina 17.12. Atlantassa.

Joulutauon jälkeen yhtye lähtee Suomen kiertueelle, joka alkaa 18. tammikuuta Jyväskylästä. Rundi kiertää sen tammikuussa jälkeen Seinäjoella, Oulussa, Torniossa, Helsingissä ja Turussa. Helmikuussa kiertue jatkuu vielä Turussa ja Lahdessa. Kiertueen lämmittelijäksi on pestattu Thunderstone.

Liput Tornion keikalle maksavat 27,50 €. Konserttipaikan ovet avataan klo 19 ja konsertti alkaa klo 20.

Helmikuun 20. päivä Sonata Arctica aloittaa massiivisen, runsaat 40 keikkaa käsittävän Euroopan kiertueen, joka päättyy huhtikuussa.

Uusimmat kommentit

05.12 | 16:48

Jartse Tuominen & Hannu Leiden keikalla Sataman Krouvissa 16.12 klo 21.00 alkaen.

10.08 | 19:59

Mahtava asu Tuurella

09.08 | 13:38

Suvi, aivan ihabs

22.05 | 19:55

Upeaa

Jaa tämä sivu