Rockfutiksen SM-kisat peruttu tältä vuodelta

16.8.2021
Rockfutiksen SM-kisat tämän vuoden osalta on peruttu. Kisat piti järjestää 28.-29.8. Mikkelissä. Järjestäjien edustaja Olli Ensola kertoi asiasta Facebookissa virallisilla Rockfutiksen SM-sivuilla.
- Kirjoitan tätä hyvin raskain sydämin. Valitettavasti pandemiapäällikön kanssa käydyn neuvottelun tuloksena joudumme perumaan tämän vuotiset rockfutailut pahenevan koronatilanteen takia, Eskola kirjoitti.

Rockfutiksen SM-kisoja on pelattu vuodesta 1987 lähtien. Noin tuhat musiikki- ja viihdealan toimijaa pelaa tapahtumassa kaksi päivää tosissaan muttei niin vakavissaan.
Kisat on jaettu kolmeen eri sarjaan; miesten liigaan ja divariin ja naisten mimmit-sarjaan. Liiga on suljettu eli divarista ei ole mahdollisuutta nousta. Liigan joukkueet ovat pääosin alkuvuosista saakka mukana olleita porukoita.

Liigaa täydennetään ainoastaan jos joku joukkue jättäytyy pois. Tällöin liigajoukkueet valitsevat äänestämällä divarijoukkueista liigaan pääsevän joukkueen. Tällä tavoin divarin vuosina 1999 ja 2009 voittanut Kemin Rockfutisteam eli RFTK "nousi" liigaan. Parhaimmillaan RFTK on sijoittunut 16 joukkueen liigassa kuudenneksi.

Liigan vakioporukoita ovat olleet RFTK:n ohella mm. Rio Grande (Rovaniemi), Giants of Rock (Hämeenlinna), SO Rainbow (Pudasjärvi), SJK Festivals (Seinäjoki), FC Kempes (Kuopio), FC Tavastia (Helsinki), Zoom (Helsinki), Atletiko Poko (Tampere), 45 All Stars (Oulu) ja FC PuistoBlues (Järvenpää).

Mimmiliigaa pitkään tahkonneita joukkueita ovat mm. Kampin piiri (Helsinki), SJK Böönat (Seinäjoki, 45 rpm (Oulu), FC Victorias Secret (Rovaniemi), HC Ilotytöt (Joensuu), Nuolupallo (Helsinki), FC Mitsubitchit (Tampere/Helsinki), Kallion Ruusut (Helsinki), FC Rintapumppu (Helsinki) sekä Great Balls On Fire (GBOF), joka on Rockfutis Team Kemin vuonna 2006 perustettu naisjaosto.

Vuodesta 2009 rockfutista pelannut GBOF voitti kultaa vuonna 2015 Vaasassa ja saavuttanut vuosina 2017 ja 2020 turnauspronssia.

Rockfutiksen SM-kisojen synnyinseutuna voidaan pitää Kuopion ja Nilsiän maisemia, sillä ensimmäinen turnaus pelattiin vuonna 1987 näillä paikkakunnilla. Herrat Sakari Kuosmanen, Tapio Kämppi ja Atik Ismail päättivät pistää pystyyn turnauksen, jossa muusikot, roudarit, managerit ja muut viihdealan ihmiset pääsisivät tapaamaan toisiaan muutenkin kuin keikkapaikkojen takahuoneissa. Ensimmäisen turnauksen virallinen nimi oli Fudisrock Olvi 87, joka pelattiin kuuden joukkueen turnauksena, josta se sittemmin laajeni nykymittoihinsa.

Kyse on viihdealan ihmisten tapahtumasta, mukana turnauksessa on mm. muusikoita, näyttelijöitä, roudareita, äänivelhoja, valotaikureita, managereja, levy-yhtiöiden väkeä, ravintolamaailman henkilökuntaa, festareiden työntekijöitä, rocktoimittajia ja niin edelleen.
Tasona turnauksessa on kolmosdivaritaso, sille tasolla pelanneelle voi vielä anoa pelilupaa, sen korkeamman tason pelimiehille ei pelilupaa myönnetä.

Lapissa Rockfutiksen SM-kisat on pidetty kahdesti, Rovaniemellä vuosina 1999 ja 2012. Vuoden 2022 pitopaikkaa ei ole vielä valittu, mutta Mikkelin kisajärjestäjät ovat tiedustelleet mahdollisuutta kisaisännyyteen.

Kemin GBOF pronssille Rockfutiksen SM-kisoissa


Rovaniemelle sekä miesten liigan että naisten liigan mestaruudet.

8.9.2020
Kemiläinen GBOF (Great Balls On Fire) voitti viime viikonloppuna pronssia Rockfutiksen SM-kisoissa Lahdessa. Pronssiottelussa GBOF päihitti helsinkiläisen Kampin piirin maalein 4-2.

Välierässä kemiläiset kärsivät niukan 1-0 -tappion mestaruuteen marssineelle rovaniemeläiselle FC Victorias Secretille. Finaalissa rovaniemeläiset voittivat tamperelaisjoukkue Mitsubitchit 3-2.

Alkulohkossa GBOF marssi voitosta voittoon. SJK Böönät Seinäjoelta kukistui 4-1, oululainen 45RPM hulppeasti 9-0, Kampin piiri 6-2 ja niin ikään helsinkiläinen Kallion Ruusut puhtaasti 4-0.

Myös viime vuonna GBOF oli Rockfutiksen SM-pronssijoukkue. SM-kultaa joukkue voitti vuonna 2015.

Rovaniemelle matkasi toinenkin Rockfutiksen SM-kulta, kun Rio Grande nappasi miesten liigan kultaiset mitalit. Finaalissa Rio Grande voitti helsinkiläisen ElmuPopmedian 3-0. Välierässä Rio Grande sai tehdä täyden päivätyön ennenkuin AXR kaatui 3-2 rp-kisan jälkeen.  Sitä ennen sijoitusottelussa kuopiolainen FC Kempes kaatui 3-0.

Rovaniemeläiset olivat lähellä jämähtää jo alkusarjaan, jossa irtosi vain yksi voitto kolmesta ottelusta. Avausottelussa nujertui FC Puistoblues 2-1 ja sen jälkeen Rio Grande pelasi 1-1 -tasapelin oululaisen 45 All Starsin kanssa ja 5-5 -tasurin tamperelaisen SO Rainbowin kanssa.

Kemin Rockfutisteam RFTK jäi tällä kertaa 16 joukkueen liigassa viimeistä edelliseksi. Jumbosija välttyi 5-2 -voitolla FC Volumesta.

SFTK oli vaikeuksissa jo alkusarjassa, jossa ainoa piste irtosi 2-2 -tasapelillä Dogs Ballia vastaan. SJK Festivals löi kemiläiset 5-0 ja Tavastia 6-0. Jatko-otteluissa ennen jumbofinaalia RFTK kärsi 2-1 -tappion rankkarikisan jälkeen Zoomille ja 3-2 -tappion FC Puistobluesille.

Tätä kemiläinen futisväki ei unohda koskaan, syksyn 2015 huipentanutta Ykkösen voittoa ja nousua Veikkausliigaan.

Tätä kemiläinen futisväki ei unohda koskaan, syksyn 2015 huipentanutta Ykkösen voittoa ja nousua Veikkausliigaan.

Kuinka käy Jari Åhmanilta rock´n roll?

Ei oo muutako PS Kemi Bandin rumpali Jari Åhman.

Ei oo muutako PS Kemi Bandin rumpali Jari Åhman.

PS Kemin kauden avausgaala perjantaina Ankkurissa.

19.2.2018
Vastaus otsikon kysymykseen saadaan lauantaina Kemin Ankkurissa, kun PS Kemin joukkue, kannattajat ja seuratyötekijät kokoontuvat kauden avausgaalaan. Ei oo muutako PS Kemi Bandin riveissä soittotaitonsa näyttävät rumpuja paukuttavan päävalmentaja Jari Åhmanin lisäksi maalivahti Oskari Forsman kitarassa, seurajohtaja Arto Hakala basistina laulusolisteinaan seuran puheenjohtaja Antti Pasanen ja Juha "Putte" Nykänen. Tämä on nähtävä, ehdottomasti.

Illan toinen bändi on Teemu Ylinikka & The Kings Band 59, jossa maestro Teemu Ylinikka hoitaa kitaran ja laulun, Antti Toppinen akustisen kitaran, Erno Jekkonen rummut, Olli-Pekka Rissanen basson ja Taneli Knuutinen kosketinsoittímet.


Gaalan teemana on PS Kemi, One Team,  One Love, One Family. Illan aikana esitellään PS Kemin veikkausliigajoukkue vuosimallia 2018, kuullaan Veikkausliigan kuumimmat siirtohuhut ja uutiset, nähdään highlightseja matkan varrelta liiganoususta kauteen 2017. Illan juontaa PS Kemin kotiotteluista tuttu sinipunainen ääni Esa-Pekka Aho.

Tilaisuudessa myydään PS Kemi fanituoteita 59 prosentin alennuksella ja kausikortteja 59 euron hinnalla.

Liput tilaisuuteen 5,9 euroa plus kahden euron narikkamaksu. Kaikkien lipun lunastaneiden kesken arvotaan mm. Rasmus Karjalaisen ja Abdoulie Mansallyn kaudella 2017 käyttämät pelipaidat.  Ennakkolipulla pääsee sisään kauden kovimpaan futisiltaan jonon ohi klo 22 asti.

Ennakkoliput ovat myynnissä PS Kemin toimistolla perjantaihin 23.2. klo 15 asti.
Illan järjestävät yhteistyössä Merihovi, ÄXÄ, PS Kemi, Kempton Royals ja RockfutisTeam Kemi. Kempton Royals ja RockfutisTeam Kemi lahjoittavat Illan tuoton hyväntekeväisyyteen.

Ilta alkaa klo 21 ja päättyy klo 2.30.

Kemin GBOF:lle Rockfutiksen SM-pronssia

27.8.2017
Kemiläinen Great Balls on Fire palasi mitalikantaan viikonvaihteessa Hämeenlinnassa pelatussa Rockfutiksen SM-turnauksessa. Toissa vuonna Mimmiliigan mestaruuden vienyt ja viime vuonna seitsemänneksi jäänyt GBOF sijoittui kolmanneksi voittamalla pronssiottelussa oululaisen 45 RPM:n 2-0.

Kemiläisten finaalitien esteeksi nousi helsinkiläinen Kampin piiri, joka voitti välierän niukasti 2-1. Stadilaiset onnistuivat tasoittamaan pelin aivan viimeisillä minuuteilla ja pystyivät ratkaisemaan pelin rangaistuspotkuilla. Kampin piiri vei lopulta myös turnausmestaruuden voitettuaan loppuottelussa rovaniemeläisen Victorias Secretin 1-0.

Alkulohkossaan GBOF teki selvää jälkeä voittamalla jokaisen vastustajansa ja päästämättä maaliakaan.  Lauantain peleissä 45 RPM kaatui 2-0, Nuolupallo 5-0, Rintapumppu 2-0 ja SJK Böönät 4-0.


Great Balls On Fire on RockFutis Team Kemin (RFTK:n) vuonna 2006 perustettu naisjaosto. Rockfutista joukkue on pelannut 2009 lähtien.

Rakkautta, rockkia, suukkoja ja pallotaituruutta korostavan GBOF:n riveissä Hämeenlinnassa pelasivat Emilia "Eepi" Hämäläinen, Tytti Juntikka, Emilia ”Emppu” Martimo, Tiia "Pontikka" Juntikka, Ullamari "Libe” Isteri, Brenda ”B1” Nissén, Jaana ”Jambre” Tarvainen, Helena ”Helekku” Palenius, Nelli Palmu, Katriina ”Kata” Vähä, Nelli Tiitinen, maalivahti Johanna ”JosKossu” Sillanpää, Terhi ”Thera” Halme, Jenni ”Käläve” Kälve, Anniina "Ansku" Salmi sekä Niina ”Hemohes” Mikkonen. Joukkueen valmentaja on RFTK:n Tomi Ekorre.

RFTK yhdestoista

Rockfutisteam Kemi sijoittui 16. joukkueen Rockfutisliigassa sijalla 11. Viimeisessä ja varsin runsasmaalisessa ottelussa RFTK löylytti rakkaan naapurinsa, rovaniemeläisen Rio Granden 9-7. Muissa sunnuntain matseisssa RFTK voitti Bluesin 4-0 ja hävisi Tavastialle 3-2.

Lauantain alkulohkotteluista RFTK voitti yhden, kun Tampereen Jalkapalloklubi kukistui 4-2. Kuopiolainen FC Kempes voitti RFTK:n 4-0 ja helsinkiläinen Rumba/Nosturi 2-0.

Turnauksen loppuottelussa AXR voitti Rumba/Nosturin 1-0. Pronssia vei Zoom päihittämällä Pokon 2-1.

Mimmirock on jälleen täällä

24.3.2017
Yksi kevättalven varmoista merkeistä on jälleen täällä. On jälleen Kemin Mimmirockin aika. Jo 12. kerran järjestettävä tapahtuma pidetään lauantaina 25.3.

Mimmirockin umpihankifutisturnaus pelataan perinteisesti Hahtisaarenpuistossa keskellä Kemiä rockin pauhatessa taustalla klo 11 alkaen. Tänä vuonna perinteisesti räväkässä, yllätyksellisessä, kauniissa ja hieman hikisessäkin – mutta ei koskaan tyylittömässä - turnauksessa pelaa neljä joukkuetta; Pesäpirkot, Fazu, Tiian tytöt ja GBOF.

Tukikohtana toimii Hahtisaarenkadun toisella puolella hotelli Cumuluksen yhteydessä sijaitseva Pub Old Gringo, jossa on infopiste, juomatarjouksia ja akustista livemusiikkia klo 14, jolloin ohjelmassa on megalomaaninen akusticshow a la Matti Virtasalo. Tarjolla on kaikkien aikojen mimmifutishittejä.

Iltabileet palkintojenjakoinen alkavat klo 22 Ankkurissa. Lauteille nousevat Thera & ZZ Boys sekä Krista Tiitinen & Excited. Lippu maksaa 10 euroa, sisältäen narikan. Tapahtumapassilla pääsee sisälle Ankkuriin ilmaiseksi klo 23 saakka.

Hankifutisotteluissa peliaika on 2 x 10 minuuttia, kentällä saa olla kerrallaan 5 pelaajaa maalivahdin lisäksi. Muita rajoituksia on vain yksi; kaikkien pelaajien on oltava naissukupuolen edustajia. Vaihtoja voi tehdä edestakaisin mielinmäärin.

Sääntöihin lukeutuu muun muassa se että kulmapotkut, sivurajaheitot, maalipotkut, vapaapotkut ja rangaistuspotkut potkaistaan käsistä. Kulmasta, sivurajasta ja maalipotkusta ei voi tehdä suoraan hyväksyttyä maalia.

Maalivahti voi joko avata heittämällä tai potkaisemalla käsistä yli puolen kentän. Maalivahti ei voi tehdä suoraan maalia omasta avauksestaan eli heittämällä tai käsistä potkaisemalla.

Sääntöjen rikkomisesta pelaajalle voidaan tuomitaan kahden minuutin jäähy. Pelaaja ei vapaudu jäähyltä vaikka vastustaja tekisi maalin.

Mimmirockin olemukseen olennaisesti kuuluu sekin että tuomari voi halutessaan muuttaa sääntöjä, vaihtaa pallon kevyempään tai raskaampaan sekä ojentaa levottomasta käytöksestä.

Yleisöllä on vapaa pääsy Hahtisaarenkadun valkoisen veran ääreen.

Rockfutisteam Kemi taivaansinisissä pelipaidoissaan ja RFTK:n Oulun turnauksessa kahdesti kukistanut AXR Warnerin joukkue.

Rockfutisteam Kemi taivaansinisissä pelipaidoissaan ja RFTK:n Oulun turnauksessa kahdesti kukistanut AXR Warnerin joukkue.

RFTK kuudes rockfutiksen SM-kisoissa

GBOF ei onnistunut uusimaan mestaruuttaan.


22.8.2016
Rockfutisteam Kemi sijoittui kuudenneksi jo 30. kerran pelatussa Rockfutiksen SM-kisoissa Oulussa viikonvaihteessa. RFTK:n sisartiimi, naisjoukkue Great Balls On Fire oli naisten liigassa seitsemäs. Viime vuonna GBOF juhli Vaasan turnauksessa Suomen mestaruutta.


RFTK:n kompastuskiveksi turnauksessa muodostui AXR Warnerin joukkue, jolle RFTK koki alkulohkon ainoan tappionsa 3-8 -lukemin. Sama joukkue tuli vastaan sunnuntain sijoitusotteluissa ja toisessa otatuksessa AXR Warner voitti niukin naukin 1-0.

Alkulohkon muissa otteluissa RFTK voitti Tampereen Jalkapalloklubin 3-1 ja löylytti lohkojumboksi jääneen järvenpääläisraumalaisen FC Bluesin 7-0.


Sunnuntain ensimmäisessä ottelussa tamperelainen Poko sulki kemiläisiltä pääsyn mitalipeleihin 5-0 -voitollaan. Toisessa sijoitusottelussa RFTK nuiji rovaniemeläisen Rio Granden puhtaasti 3-0 ja otti näin nimiinsä Lapin parhaan rockfutisjoukkueen tittelin.

Suomen mestaruuden vei helsinkiläinen Tavastia, joka voitti finaalissa SO Rainbowin rankkarikisan jälkeen maalein 5-3. Pronssiottelussa kuopiolainen FC Kempes kukisti Pokon 3-0.


GBOF pelasi
Mimmiliigan avausottelussaan maalittoman tasapelin Joensuun Ilosaarirockin HC Ilotyttöjä vastaan. Toisessa ottelussa vastaan asettunut oululainen 45 RPM oli kemiläisiä parempi maalein 2-0.

Sunnuntain sijoitusottelussa kemiläismimmeillä oli jo terhakkaampi ote. Tamperelais-helsinkiläinen FC Mitsubitchit kukistui 3-1 ja helsinkiläinen Nuolupallo 5-0.

Mimmiliigan Suomen mestaruuden vei rovaniemeläinen Victoria's Secret, hopeaa sai helsinkiläinen Rintapumppu ja pronssille änkesi niin ikään helsinkiläinen Kallion Ruusut.


Lopputulokset:

Liiga, miehet:
1. Tavastia
2. SO Rainbow
3. FC Kempes
4. Poko
5. AXR Warner
6. RFTK
7. Giants of Rock
8. Rio Grande
9. Tampereen Jalkapalloklubi
10. FC Volume
11. Dog's Ball
12. ZOOM
13. NosturiRumba
14. Artti
15. FC Blues
16. SJK Festivals


Mimmit, liiga
1. Victoria's Secret
2. Rintapumppu
3. Kallion Ruusut
4. 45 RPM
5. HC Ilotytöt
6. SJK Böönat
7. GBOF
8. FC Mitsubitchit
9. Nuolupallo


Miehet, divari
1. 45 All Stars
2. Mojo
3. Moskovan Laturi
4. Vastapallo
5. Corinthian Leskinen
6. Elämän Pallo
7. Elk
8. Bottom

GBOF Kemistä puolustaa mestaruutta

Rockfutiksen SM-kisat pelataan viikonvaihteessa Oulussa.

17.8.2016
Rockfutiksen Suomen mestaruudet ratkotaan viikonvaihteessa jo 30. kerran. Kemiläinen GBOF puolustaa viime vuonna Vaasassa voittamaansa historiallista mestaruutta Mimmiliigassa.

Rockfutiksen SM-kisat pelataan tänä vuonna Oulussa Heinäpään urheilukeskuksessa. Kaikki ottelut pelataan samassa paikassa yhtenäisellä kisa-alueella. Mimmit pelaavat pelinsä tekonurmella ja miesten liiga- ja divaripelit otellaan luonnonnurmella.

Viime vuonna Great Balls On Fire voitti tiukassa loppuottelussa edellisvuoden mestarijoukkue VaSuRin maalein 2­-1. Välierässä kemiläiset kaatoivat helsinkiläisen Kallion Ruusut 5­-2. Alkulohkossa GBOF voitti kaikki ottelunsa. Alkulohkossa kemiläisten taidot ja voimat saivat tuta FC Ilotytöt maalein 5-1, FC Nuolupallo peräti 8-0 ja Mitsubitchit reippaasti maalein 7­-2.

GBOF on Rockfutisteam Kemin (RFTK) mimmijaosto, joka on perustettu vuonna 2006. RFTK on puolestaan perustettu vuonna 1997.

 

Miesten liigassa Rockfutisteam Kemi koettaa parantaa viime vuoden kahdeksatta sijaansa. RFTK oli viime vuonna ensimmäisenä päivänä lyönnissä ja voitti alkulohkonsa, mutta romahti toisena kisapäivänä rökäletappioihin.

Oulussa RFTK kohtaa alkulohkossaan viime vuoden hopeajoukkue AXR Warnerin, Tampereen Jalkapalloklubin sekä FC Bluesin. Tamperelaiset olivat viime vuonna sijalla 11 ja FC Blues sijalla 15 eli toiseksi viimeinen. Mestaruutta puolustaa tamperelainen Atletico Poko. Pronssia vei rovaniemeläinen FC Rio Grande.

 

Rockfutiksen SM-mitaleista taistellaan Oulussa toista kertaa. Edellisen kerran rockhenkisen futaajat ottelivat Oulussa vuonna 2007, tuolloin RFTK pelasi vielä divari-tasolla. Liigaan RFTK nousi neljä vuotta sitten.

Kisojen viralliset iltabileet pidetään lauantaina Nightclub Tähdessä, jossa esiintyy Maya Paakkari & Frozen Hippies. Bileisiin on vapaa pääsy.

Ensimmäiset Rockfutiksen SM-kisat pelattiin vuonna 1987 Nilsiässä ja Kuopiossa. Lapissa kisat on pidetty kaahdesti, Rovaniemellä vuosina 1999 ja 2012.

 

Rockfutiksen SM-kisojen lohkojako 2016

Liiga:

Lohko A:

FC Rio Grande
FC Kempes
SJK Festivals
Dog's Ball

Lohko B:

Poko
Giants Of Rock
Artti
FC Volume

Lohko C:

AXR Warner
RFTK
Tampereen Jalkapalloklubi
FC Blues

Lohko D:

Tavastia
SO Rainbow
RumbaNosturi
Zoom

Divari

Lohko A

Mojo
Moskovan Laturi
FC Bottom
Corinthian Leskinen


Lohko B


45 All Stars
Vastapallo
ELK
Elämän Pallo

 

Mimmiliiga

Lohko A

GBOF
HC Ilotytöt
45 RPM


Lohko B

Kallion Ruusut
FC Mitsubitchit
FC Victoria's Secret


Lohko C


Böönat
RintaPumppu
Nuolupallo

Rockfrisbee -turnaus järjestetään Kemissä jo neljännen kerran. Kuva vuoden 2014 turnauksesta.

Rockfrisbee -turnaus järjestetään Kemissä jo neljännen kerran. Kuva vuoden 2014 turnauksesta.

Vielä ehtii mukaan Rockfrisbee 2016 -kisaan

Rockfrisbee-turnauksen järjestäjiin lukeutuva Jari

Rockfrisbee-turnauksen järjestäjiin lukeutuva Jari "Maikka" Maidell viihtyy itsekin pelikentällä.

Iltabileissä esiintyvät Roisto, Death Tap ja Just a Cover.

14.5.2016
Kemin kesään mainiosti kotiutunut Rockfrisbee –turnaus järjestetään tänä vuonna jo neljännen kerran. Tapahtumapaikkana on Hahtisaaren frisbeepuisto keskellä Kemiä ja tapahtumapäivä on lauantai 11. kesäkuuta. Tapahtumaan ehtii vielä ilmoittautua tämän viikonlopun aikana, 15.5. mennessä.

Päivä alkaa frisbeegolf –joukkuekisalla kello 11, musiikin ja rennon rockasenteen parissa. Illalla jatketaan livemusiikin ja yhdessäolon merkeissä palkintobileissä. Iltabileissä ravintola Corner Inniusä esiintyy kolme bändiä, Roisto, Death Tap ja Just a Cover.


Turnaus on tarkoitettu rokkimiehille ja -mimmeille, jotka muodostavat kolmihenkiset joukkueet. Joukkue koostuu kolmesta rokkarista, voi olla myös sekajoukkue. Mikäli mimmijoukkueita ilmoittautuu riittävästi, järjestetään heille oma sarja. Joukkueilla asu vapaa, mutta pakollinen, mielellään yhtenäinen. Mukaan mahtuu 16 nopeimmin ilmoittautunutta joukkuetta. Ilmoittautuminen s-postiin: jari.maidell(at)pp.inet.fi. Ilmoita joukkueen/bändin nimi, pelaajat ja heidän rocktaustansa.

Turnausmaksu on 10€ / pelaaja. Maksut 15.5.2016 mennessä koko joukkueelta tilille: 513100-2130010, Kemin Rockfutiksen Tuki Ry, viestiosioon: Rockfrisbee 2016 ja joukkueen nimi.

Turnaussäännöt

- Pelit pelataan Best shot (BS) –pelimuodolla. Kaikki joukkueen pelaajat heittävät aloitusheiton. Joukkue saa itse valita kenen joukkueenjäsenen heittopaikasta jatketaan ja tämä päätös on ilmoitettava selkeästi toiselle joukkueelle ennen seuraavaa heittoa. Näin jatketaan kunnes joku palaajista saa kiekon koriin. Joukkue voi käyttää kohtuullisen ajan päättääkseen kenen kiekolta jatkavat, ennen kuin 30 sekunnin laskenta aloitetaan. Jos kiekkoa ei merkitä ja kiekko poimitaan maasta, joukkueen on jatkettava peliä toisella kiekolla.
- Reiällä maksimi heittomäärä on 7. Jos seitsemäs heitto ei mene koriin, tulokseksi merkitään 10.
- Joukkueet jaetaan 4 joukkueen alkulohkoihin, joissa pelataan kolme ottelua, eli kierroksen jokaista oman lohkon joukkuetta vastaan. Lohkovaiheessa pelataan 9 väylää.
- Lohkovaiheessa voitosta saa kolme (3) pistettä, tasapelistä yhden (1) pisteen ja tappiosta nolla (0) pistettä. Kaikki kolme peliä voittamalla saa siis yhdeksän (9) pistettä.
- Alkulohkojen jälkeen pelataan puolivälierät, joihin jatkavat lohkojen kaksi parasta joukkuetta.
- Puolivälierissä, välierissä ja finaaleissa pelataan 5 väylää.
- Lohkot pelaavat ristiin puolivälierissä, periaatteella:
A1 vs B2, A2 vs B1, C1 vs D2, C2 vs D1
- Tasapelitilanteessa pelataan jatkoreikä/reiät, joissa voitto ratkeaa kerrasta poikki menetelmällä.
- Puolivälieristä jatketaan välieriin, joiden jälkeen pelataan pronssiottelu sekä finaali.

Uusimmat kommentit

05.12 | 16:48

Jartse Tuominen & Hannu Leiden keikalla Sataman Krouvissa 16.12 klo 21.00 alkaen.

10.08 | 19:59

Mahtava asu Tuurella

09.08 | 13:38

Suvi, aivan ihabs

22.05 | 19:55

Upeaa

Jaa tämä sivu