Kaakamofest vuorossa seuraavana

Sampsa Astala on yksi Kaakamofestien esiintyjistä.

Sampsa Astala on yksi Kaakamofestien esiintyjistä.


Meri-Lapin suurimmassa kyläfestivaalissa esiintyy kymmenen artistia

9.8.2022
Meri-Lapin festivaalikesä jatkuu tulevana viikonloppuna Kaakamossa, jossa vietetään kaksipäiväinen Kaakamofest, jota järjestäjät markkinoivat Meri-Lapin suurimpana kyläfestivaalina. Molempina iltoina Napakympin pihalavalla esiintyy neljä artistia ja sisätiloissa pidettävillä jatkoilla yksi lisää, eli esiintyjiä on yhteensä kymmenen. Ensimmäistä kertaa järjestettävän festivaalin lavalle nousee lähialueiden muusikoiden lisäksi myös mainetta niittäneitä huippuesiintyjiä.

Perjantaina 12.8 festivaalit avaa Three Star Riot klo 19. Toisena lavan valtaa Yoki klo 20 ja illan kolmantena esiintyjänä valloittaa ainutlaatuinen The Meänland klo 21.30. Pihalavan rupeaman päättää Jesse Kaikuranta klo 23. Ja heti puoliltaöin siirrytään Napakymppiin jatkoille, jossa soittaa Jamekset Band.

Lauantain avausesiintyjä on Crimsonic -yhtye klo 19. Seuraavina lavalle nousevat Aamun Kuningatar klo 20.15, Sampsa Astala klo 21.15 sekä Heme & Suomirock Superstars klo 22.30. Klo 24 alkavilla jatkoilla Napakympissä esiintyy Säätiön Rytmikone.


Perjantain artistiesittelyt


Three Star Riot on vauhdikas, vuonna 2018 perustettu punkabillytrio Kemistä ja tunnettu hikisistä keikoista, joissa yhtye antaa kaikkensa. Kokoonpanossa soittavat Tuomas Julku, Oscar Suovaniemi ja Lari Heikka.

Yoki puolestaan on oululainen poprock-yhtye Oulusta, joka on perustettu niinikään vuonna 2018. Yhtyeen kappaleet on rakennettu lauluntekijä Elisa Koivupuron tarinoiden ympärille. Bändin dynamiikka yhdistettynä voimakkaaseen tulkintaan vie paatuneimmankin kuuntelijan mukanaan. Yokin vahva ja tunnistettava soundi perustuu Koivupuron herkkään, mutta voimakkaaseen tulkintaan unohtamatta vahvoja kitaralinjoja.

Yhtyeellä on erityinen kyky muuntautua tekstin ja tarinan edellyttämään maisemaan säilyttäen samalla oman vahvan tunnistettavan sointinsa. Yoki on yksi lupaavimmista pohjois-suomalaisista valtavirran yhtyeistä. Bändissä soittaa mm. torniolaislähtöisestä Zacharius Carls Groupista tuttu Tommi Södö.


The Meänland -yhtye ei juuri esittelykä kaipaa. Meänkielistä folkreggaeta soittavan haaparantalaisyhtyeen suosio on yhä kasvussa ja yhtye on saanut jo tottua loppuunmyytyihinkin keikkoihin. Yhtye on sekä tehnyt omia kappaleitaan että kääntänyt muiden kappaleita meänkielelle. Bändin suurin hitti on Sole mikhään -single (2019), jolla vierailevana tähtenä mukana oli Jope Ruonansuu.

Jesse Kaikuranta tunnetaan kaihoisten balladien upeana tulkitsijana. Mies totisesti osaa välittää tunteita laulullaan. Hän tuli tunnetuksi vuoden 2012 Voice of Finlandin finalistina. Saman vuoden marraskuussa julkaistu esikoisalbumi Vie mut kotiin ponkaisi heti Suomen virallisen albumilistan kärkeen.  Levyn myötä Jesse sai 5 Emma-ehdokkuutta, mm. Vuoden tulokas-ehdokkuus. Levyn sinkuista Vie mut kotiin, Järjetön rakkaus ja Näytän sulle rannan olivat kaikki valtaisia hittejä.


Perjantai-illan jatkoilla esiintyvä Jamekset Band on vuonna 2015 perustettu merilappilainen bilerockbändi, joka on viihdyttänyt kansaa niin ravintoloissa kuin yksityistilaisuuksissakin. Yhtyeen setistä löytyy tanssijalan alle menevää musiikkia laidasta laitaan. Laulaja Tuukka Hurtig tunnettuna moottoriturpana ja showmiehenä pitää huolen siitä, ettei kenellekkään jää epäselväksi mistä on kysymys, kun Jamekset polkaisee settinsä käyntiin.

Jamekset tunnetaan energisestä ja viihdyttävistä live-esiintymisistään. Bändin tunnusmerkki on se, että se pitää tanssilattiat täynnä ja istumapaikat tyhjinä.


Lauantain artistiesittelyt

Crimsonic on modernia ja klassista rockia soittava helsinkiläinen yhtye. Bändin musiikki on yhdistelmä energisiä kitarariffejä, tarttuvia melodioita ja tunteita herättäviä sanoituksia. Keikalla kuultaneen biisejä bändin 19. elokuuta ilmestyvältä toiselta albumiltaan Heartsbury, jonka on tuottanut Hiili Hiilesmaa, joka tunnetaan työstään mm. HIM:n, Apocalyptican ja Sentencedin kanssa.

Aamun Kuningatar on 2020 perustettu oululainen yhtye, joka soittaa modernia ja raikasta pop-rockia, jota tehdään tunteella ja tinkimättä. Musiikissa kuuluvat suuret ja voimakkaat tulkinnat, jotka maalaavat kuvia sekä kesän auringosta että myrskyisistä merten rannoista. Lyriikoissa kuuluvat surulliset mutta kauniit tarinat elämästä, kaipauksesta, näyistä ja hengistä.

Bändin riveissä nähdään merilappilaisille tuttuja kasvoja, sillä rumpujen takana on Jani Kenttä ja koskettimissa Tero Kemppainen. Heidän lisäkseen yhtyeessä ovat laulusolisti Essi Korpi, kitaristi Roope Valtonen ja basisti Ville Valtonen.

Yhtye julkaisee debyyttialbuminsa Kuvankaunis Laura Kuja ja Taksimatka Manalaan tämän viikon perjantaina eli Kaakamon keikan jälkeisenä päivänä.


Sampsa Astala on viime aikoina julkaissut paljon uutta musiikkia. Homma huipentui maaliskuun 25. päivä, kun hän julkaisi ensimmäisen oman soololevynsä, joka kantaa nimeä Se ihan kiva jäbä. Monet levyn kappaleista on valittu Spotifyn suosituille soittolistoille. Myös Sampsan biisit, kuten Pikkukaupungin poika ja Mikä pahan tappais, ovat tulleet tutuiksi YLE Radio Suomen taajuudelta.

Sampsa on Karkkilasta lähtöisin oleva ja sittemmin helsinkiläistynyt muusikko ja tuottaja, jonka ammatillinen ura muusikkona alkoi Lordi-yhtyeen rumpalina ja taustalaulajana. Sampsa oli mukana viidellä Lordin studioalbumilla sekä voittamassa Euroviisut vuonna 2006.

Tämän jälkeen hän aloitti oman uransa, ensin Stala & So. -yhtyeen keulakuvana ja vuodesta 2016 lähtien sooloartistina. Nykyisin hän esiintyy Sampsa Astala ja Qma -yhtyeensä kanssa, jossa soittavat mm. Niko Hurme (ex-Lordi) ja Leena Peisa (Dingo, ex-Lordi.) Sampsa on tuttu myös suomenkielisiä versioita Mötley Crüen biiseistä tekevän Mötikkä-yhtyeen laulajana.

Sampsa on myös tehnyt kappaleita ja toiminut tuottajana muun muassa Pete Parkkoselle ja Järjestyshäiriölle. Lisäksi hän on esiintynyt mm. Hanna Pakarisen ja Apulannan taustalaulajana heidän albumeillaan.

Heme & Suomirock Superstars on kokoonpano, joka paiskoo ilmoille kaikkien tuntemia coverbiisejä ja laittaa bileet käyntiin ja kansan laulamaan kanssaan. Yhtyeen keulilla häärii Heikki "Heme" Vieresjoki, joka teki itsensä tunnetuksi Joku Paikallinen Bändi-yhtyeen vokalistina. Ja jos Hemen keikoilla ei kädet heilu, niin ei sitten missään.

Säätiön Rytmikone on yhtye, jonka show´ssa näkee ja kuulee vanhan ajan karnevaalihenkeä, eilisen legendoja ja tämän ajan ääntä. Kuten yhtye itse sanoo, Säätiön Rytmikone on jotain, mikä pitää kokea. Biisilistalta löytyy niin tuttuja kuin yllättäviäkin covereita erinomaisen jykevästi ulostuotuna. Säätiön Rytmikone on Make Lampela - laulu ja basso, Sami Tuomivaara - kitara ja laulu, Marko Soini - kitara ja laulu ja Kyösti Viitala - rummut.

Käteistä suositellaan


Ennakkolipun ostajat päästetään alueelle omalta portilta, jossa liput vaihdetaan rannekkeisiin. ​Ennakkomyynti päättyy 12.8 ja 13.8 klo 18.00 Tiketissä ja KaakamoFestin omassa lippukaupassa.

Lipun voi ostaa myös portilta. Järjestäjät suosittelevat varaamaan käteistä mukaan. Käteisellä toimiminen nopeuttaa asiointia. Korttimaksu käy maksuvälineenä Festivaaleilla.

Yhden päivän lipun hinta on 35 € ja kahden päivän lippu 70 €.

Alueella on parkkitilaa rajatusti. Paikalla on liikenteenohjaajat. Järjestäjät suosittelevat kimppakyytejä.

Festivaalialueella myydään juotavaa, makkaroita, hampurilaisia ja tikkuperunoita AA-tuotteiden lisäksi. Järjestäjät suosittelevat varaamaan käteistä toiminnan nopeuttamiseksi.

Bajamajoja alueelta löytyy kahdeksan ja Napakympin sisätiloista kaksi sisävessaa sekä Inva-WC.

Tapahtuman järjestävät JVR Agency Oy sekä Kaakamon Napakymppi.

Katso Satama Open Airin aikataulut tästä


2.8.2022
Tämän viikon perjantaina ja lauantaina 5.-6.8. pidettävän, jo ennakkoon loppuunmyydyn Satama Open Air -festivaalin artistien esiintymisaikataulu on julkaistu. Kemin Ruutinpuistossa esiintyjät nousevat lavalle seuraavan aikataulun mukaan.

Perjantai 5.8.

15.00 Suvi Teräsniska
16.00 Ressu Redford
17.00 Nelli Matula
18.00 Pyhimys
19.00 Atomirotta
20.00 Kotiteollisuus
21.00 Antti Tuisku
22.00 Sanni
23.00 Teflon Brothers
24.00 Viikate
01.00 William

Lauantai 6.8.

15.15. Happoradio
16.30 Vesterinen Yhtyeineen
18.00 Arttu Wiskari
19.00 Jannika B
20.00 Raskasta Iskelmää, solisteina Tony Kakko, JP Leppäluoto ja Antti Railio.
21.00 Tuure Kilpeläinen & Kaihon Karavaani
22.00 Klamydia
23.00 JVG
24.00 Apulanta


Ohjeet saapumiseen ja muu info löytyy osoitteesta: https://www.satamaopenair.fi/festivaali-info/

Satama Open Air loppuunmyyty jo ennakkoon


* Tapahtumaan saapuu hulppeat 13 000 festivaalivierasta

* Myös Rovaniemen Santa Open Airin lipunmyynti on kiihtynyt

1.8.2022
Viikonloppuna Kemin Ruutinrannan puiston valtaava järjestyksessään 12. Satama Open Air -festivaali on loppuunmyyty. Festivaali myytiin loppuun historiallisen aikaisin jo tapahtumaa edeltävällä viikolla.
- Kyllä Sataman saama suosio tänä vuonna on ollut uskomatonta – festivaali on löytänyt uusia asiakkaita pääkaupunkiseudulta aina käsivarteen saakka. Festivaalin loppuunmyyminen ennakkoon tuo myös uskoa myös tuleviin vuosiin. Satama Open Air on selkeästi löytänyt paikkansa Suomen festivaalikesästä, tapahtuman promoottori Markku Köngäs iloitsee.

Perjantaina 5.8. Kemiin saapuvat muun muassa suuria festivaalilavoja tänä kesänä valloittaneet suomipopin kuningas Antti Tuisku, räjähtävästä lavaenergiasta tunnettu Sanni ja syksyllä pitkälle keikkatauolle jäävä Pyhimys. Lauantaina ohjelmistossa nähdään viimeisellä festivaalikiertueellaan oleva Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani, kesän liekehtivimmän lavashown tarjoava JVG ja Satama Open Airin kaikkien aikojen toivotuin yhtye Apulanta.
- Kattaus on kyllä tänä vuonna hulppea – voisi sanoa, että luvassa yksi kaikkien aikojen Satama Open Aireista. Tottakai myös perinteet pidetään yllä, kun lavajuonnoista vastaavat Ville Köö ja Hovimuusikko Ilkka, Köngäs tunnelmoi.


Satama Open Airiin saapuu hulppeat 13 000 festivaalivierasta. Tärkeimpänä vinkkinä festivaaliviikonlopun valmistautumiseen Köngäs antaa rannekkeiden vaihtamisen ennakkoon. Ennakkorannekkeenvaihtopiste palvelee festivaalialueen kontilla keskiviikkona ja torstaina kello 13–19. Festivaalipäivinä rannekkeenvaihtopiste aukeaa kello 13.
- Lisäksi torniolaisille, keminmaalaisille ja alueelle saapuville festarimatkaajille täytyy tottakai vinkata Satama Open Airin festivaalibussi. Bussi tuo festivaalin ystävät Kemiin juhlapaikoille kiertäen Tornion keskustan hotellit, sekä Keminmaan K-Citymarketin, Köngäs muistuttaa.

Promoottorin katse jo Rovaniemelläkin


Satama Open Airin jälkeen Eventworks järjestää Rovaniemen kesän ainoan pop- ja rock-genrejä yhdistelevän festivaalin Santa Open Airin. Lipunmyynti festivaalille on alkanut kiihtyä.
- Sataman lipunmyynnin loppukiri heijastui myös Rovaniemen Santa Open Airiin. Selvästi myös pohjoisessa herättiin, ettei festivaalikesä ole todellakaan ohi, Köngäs kertoo.

19.–20.8. järjestettävässä Santa Open Airissa lavalle nousevat muun muassa jäätävää nostetta nauttiva Blind Channel, jättimäisen Olympiastadion-keikan tehnyt Haloo Helsinki! ja kotimaisen rockin legendajyrät Popeda ja Eppu Normaali.
- Rovaniemelle saatiin kyllä myös upea artistikattaus. Hienoa on saada tarjota kaikille johtaville kotimaisen musiikin artisteille mahdollisuus esiintyä festareilla Lapissa myös tänä kesänä. Selvästi yleisöä festivaalit kiinnostavat, huomauttaa Köngäs.

Liput Kemin Satama Open Airiin on loppuunmyyty, eikä tapahtumassa järjestetä ovimyyntiä. Rovaniemen Santa Open Airin liput on saatavilla Ticketmasterista, sekä Prismoista kautta maan.

Kemin Satama Open Air jo lähes loppuunmyyty

Myynti räjähti hurjaan nousuun muutamassa päivässä. Järjestäjien ei tarvitse enää jännittää, tuleekö väkeä vai ei.

25.7.2022
Kemissä elokuun ensimmäisenä viikonloppuna - siis vajaan kahden viikon kuluttua - pidettävä Satama Open Air tulee tekemään historiaa. Näillä näkymin festivaali tullaan myymään loppuun ennakkoon jo reilusti ennen festivaalia. Tällöin portilta ei enää lippuja myytäisi lainkaan.
- Ennätyslukemissa liikutaan, myöntää tyytyväinen festivaalipromoottori Markku Köngäs.

Maanantaina lipuista oli myyty jo 95 prosenttia.
- Enää 340 kahden päivän lippua on myymättä. Vuodesta 2015 alkaen joka vuosi jompikumpi päivistä on myyty loppuun, mutta ei kumpaakin. Tämä on trendi, jota ei aiemmin olla nähty, Köngäs tarkentaa tilannetta.
Myös VIP-lippujen myynti on kasvanut yli odotusten. Aiempien vuosien muutaman sadan sijasta, nyt VIP-paketteja on myyty toistatuhatta.
- Tämän vuoksi VIP-teltan pituuskin kasvaa 69 metriin, Köngäs mainitsee.


Satama Open Airin lippukauppa on kiihtynyt aivan viime päivinä hurjiin lukemiin, jopa 700 kappaleeseen per päivä.
- Olemme olleet ihmeissämme, alkukesä on ollut myynnillisesti hyvin epävakaata aikaa ja  vielä pari viikkoa sitten oltiin viime vuoden myyntiä jäljessä. Myynti räjähti nousuun ihan muutamassa hetkessä, Köngäs kertoo.

Hyvä myyntitilanne on valtava helpotus järjestäjille.
- Tottakai, nyt ei tarvitse viimeisinä päivinä jännittää tuleeko väkeä vai ei. Aiemmiin paras myynti on ollut vasta tapahtumaviikolla ja olemme joutuneet loppuun asti jännittämään lopullista tilannetta. Nyt tuntuu tosi hienolta, Köngäs myhäilee.

Festivaalialueen rakentaminen alkaa jo tämän viikon torstaina 28. heinäkuuta telttojen pystyttämisellä. Alue kokee jälleen myös muutoksia.
- Esiintymislavat saadaan nyt vedettyä asfaltille eli reilut kymmenen metriä taaksepäin, koska tieltä on MetsäFibren laitekuljetusten vuoksi poistettu korokkeet, liikennemerkit ja valopylväät.
- Kuulostaa pieneltä, mutta silti saamme asiakkaille 1500 neliötä lisää tilaa, Köngäs kuvailee.

Perjantaina 5.8 Ruutinrannan puistossa esiintyvät Suvi Teräsniska, Ressu Redford, William, Pyhimys, Atomirotta, Kotiteollisuus, Antti Tuisku, Sanni, Teflon Brothers ja Viikate.

Lauantaina 6.8. lavalle nousevat Happoradio, Vesterinen yhtyeineen, Nelli Matula, Arttu Wiskari, Jannika B, Raskasta Iskelmää solisteinaan Tony Kakko, Antti Railio ja JP Leppäluoto, Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani, Klamydia, JVG sekä Apulanta.

Festivaalikesä vasta puolivälissä


Viikonvaihteessa vuorossa Tornion Twinkkarit ja Kemijärvi soi.


21.7.2022
Festivaalikesä 2022 on ehtinyt puoliväliin. Jäljellä on vielä aimo liuta rokkikekkereitä ja muita tapahtumia. Nyt viikonvaihteessa Lapin väki kerääntyy Twin City -festareille Tornioon ja Kemijärvi Soi - tapahtumaan.

Eikä tietysti sovi unohtaa hiukan pienemmän mittakaavan festareitakaan, kuten esimerkiksi perinteisiä Maahisfestareita, jotka järjestetään lauantaina Pyhätunturilla. Kolmituntisessa tapahtumassa esiintyvät Poor Bastard`s Blues Band, solistina Anna-Maija Oka, trubaduuri Markku Leiniö eli Leiska Jämsä sekä Madman`s Organ, joka on viisimiehinen bändi Joensuusta.

Tornion Twinkkareita on markkinoitu Lapin tunnelmallisimpana iskelmä & ysärifestivaalina. Aineen taidemuseon puistossa pidettävää tapahtumaa tähdittävät ruotsalaiset eurodance-legendat Basic Element perjantaina ja Pandora lauantaina, joiden lisäksi festivaaleilla nähdään kattaus kotimaisia artisteja. Mukana on niin paikkansa vakiinnuttaneita kiintotähtiä kuin uudempiakin nimiä.

Perjantaina 22.7. esiintyvät Jukka Poika, Abreu, Jenni & Juho, Olli Halonen, Irina, Portion Boys, Pasi ja Anssi sekä Basic Element (SWE) ja lauantaina 23.7. lavalle nousevat Oku Luukkainen, Pandora (SWE), Movetron, Samuli Edelmann, Souvarit, Neon2, Viivi ja Kake Randelin.


Abreu ja Jonne Aaron
Kemijärvi Soi -festivaalissa

Kaksipäiväinen kahden lavan Kemijärvi Soi -kaupunkifestivaali järjestetään pe-la Ahvensalmen kentällä. Soitto alkaa kumpanakin päivänä jo vähän vajaa viisi ja illan viimeisinä artisteina klo 24.00 lavalle nousevat energisistä lavaesiintymisistään tunnettu pop-tähti Abreu perjantaina ja karismaattinen tamperelaisrokkari Jonne Aaron lauantaina.

Kaiken kaikkiaan Kemijärvi Soi -kaupunkifestivaalillakin nähdään varsin monipuolinen kattaus kotimaisia suosikkiartisteja, kuten Suvi Teräsniska, Miljoonasade, Aikakone, Pepe Willberg, Markku Aro sekä Souvarit unohtamatta kovassa nousussa olevaa kemiläistä Ville Liimatainen ja Ajomiehet -yhtyettä, joka esiintyy molempina iltoina.

Kolmen mainitun festarin lisäksi parhaillaan ovat menossa tai alkamassa myös Ylläs Soikoon -tapahtuma (20.–23.7), Inariviikot (22.-31.7.) sekä Väyläfestivaali (16-24.7.) ja klassisen musiikin Luosto soi - festivaali (27.-31.7.).

Tähän mennessä Lapin festareista on jo pidetty pitkän historian omaava Kalottjazz & Blues -festivaali, pitkän tauon jälkeen paluun tehnyt Aawastock -festivaali, Rock In the City Rovaniemi -festivaali sekä yhteen viikonloppuun kutistunut Easy Living In Kemi -tapahtuma.


Qstock ja pari muuta

Moni lappilainen ottaa kuun viimeisenä viikonloppuna 29.-30.7. olettavasti suunnan jälleen jo etukäteen loppuunmyytyyn Oulun Qstock-festivaaliin, jonka lauantaina-illan kattaus koki merkittävän takaiskun kun amerikkalaisyhtye Limp Bizkit perui koko Euroopan kiertueensä vokalistinsa terveysongelmien vuoksi. Limp Bizkitiä festareilla paikkaa kotimaisen metallimusiikin kärkikaartiin jo pitkään kuulunut Amorphis.

Ulkomaalaisedustuksen muodostavat nyt ruotsalaistanskalainen Lucifer, ruotsalainen Thundermother, sekä tanskalainen Eskimo Callboy. Kotimaisia suuruuksia on pilvin pimein Haloo Helsingistä Beast In Blackiin ja Antti Tuiskusta Stratovariukseen.

Ja onhan niitä jokunen festari vielä heinäkuussa vähän kauempanakin Lapin maakunnan rajoiilta, eli ainakin Laukaan John Smith Rock Festival, Uudenkaupungin Karjurock, Hämeenlinnan Mellakka Festival, Iisalmen Runnirock, Helsingin Summer Sound Festival.
Sipoon Riverside Festival, Kotkan Meripäivät, Kuopio Rock, Turun Down By The Laituri, Pietarsaari Open Air, Turku Sea Jazz, Espoon Viinijuhlat, Rock In the City Kerava 2022, Lempäälän Puntalarock 2022, Iisalmi Jazz Festival sekä Savonlinnan Oopperajuhlat.

Valinnanvaraa livemusiikin ystävillä siis riittää. Ja laadukkaita yksittäiskeikkojakin toki on, joista kiinnostavin useimmille lienee Queenin & Adam Lambertin konsertit Tampereella.

Satama Open Air ja
Kaakamofest elokuussa

Elokuun puolelle Meri-Lapissa jäävät juhlittavaksi Kemin Satama Open Air ja niinikään kaksipäiväinen Kaakamofest mielenkiintoisine esintyjineen. Elokuun lopulla Tervolan Louella Maaseudulta käsin -messuille saapuu yhtye, joka ei ole alueella ennen vieraillut, Rehupiikles. Jalasjärveläisen, Joose Tammelinin luotsaamalle yhtyeelle on ominaista ulkomaisten musiikkiklassikoiden muokkaaminen yhtyeen omaan maanläheiseen tyyliin sopivaksi.

Rovaniemellä järjestetään 19.-20.8. ensimmäinen Santa Open Air, jonka pääesiintyjäksi on pestattu saksalainen The Baseballs -yhtye.

4.-6.8. Pelkosenniemen Pyhätunturille kokoontuu pitkä liuta artisteja Pyhä Unplugged -tapahtuman myötä. Taiteellisen johtajan Mato Valtosen kokoamalta esiintyjälistalta löytyvät mm. Ellinoora, Von Hertzen Brothers, Kalle Ahola & Arttu Takalo duo, Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus, Zero Nine, Garbo, Jaakko Laitinen & Väärä Raha sekä Wristshakers, joka heittää tapahtumassa 40-vuotisjuhlakeikkansa.

Muita elokuussa Lapissa pidettäviä festareita ovat ainakin Luoston Tunturirytmit (25.8.-28.8) sekä Kittilän Könkäällä 26.-28.8. pidettävä Solekko Fest 2022.

Elokuussa Oulussa pidetään vielä Elojazz, Varjo-festivaali, North of Hell -metallifestivaali sekä Kuuska Soi -tapahtuma.

Muun Suomen elojuhlista nostettekoon esille Kirvatsin Jytä, Porispere ja Rock In The City Porissa, Vaasa Festival, Jämsän Himos Metal Festival, Naantali Sunfest, Rauma Blues, Kotkan Dark River Festival, Helsingin Flow Festival, Turun Aura Fest ja Knotfest, Kuopion HoodFest, Tampereen Speed Metal Party 2022 ja Blockfest, Helsingin Juhlaviikot sekä Helsinki Death Fest.

Heinäkuun tapahtumien tarkemmat ohjelmatiedot löytyvät Rokkineuvoksen keikkakalenterista eli täältä: http://www.rokkineuvos.fi/412159759

Elokuun tapahtumat lisätään kalenteriin lähipäivinä.

Kommentit

Hannu Lakso

03.02.2021 16:41

Odotus palkitaan aina Kemissä. Hyvä Satama Open Air.

Terhi

06.05.2018 01:01

Kiitos, blogi kirjoitus oli hyvä. Esiintyjälista kiitettävä. Jäin kaipaamaan Kaija koota hänen keikallaan en ole koskaan käynyt ja samaistun häneen. Siniset tikkaat ja Kaunis, rietas ja onnellinen. -m

Uusimmat kommentit

05.12 | 16:48

Jartse Tuominen & Hannu Leiden keikalla Sataman Krouvissa 16.12 klo 21.00 alkaen.

10.08 | 19:59

Mahtava asu Tuurella

09.08 | 13:38

Suvi, aivan ihabs

22.05 | 19:55

Upeaa

Jaa tämä sivu