Rokkineuvos ja Kotikulmilta -lehti yhteistyöhön

Karoliina Marttala.

Karoliina Marttala.

27.4.2022
Rokkineuvos ja Meri-Lapissa ilmestyvä Kotikulmilta -lehti aloittavat yhteistyön, jonka myötä lehti alkaa julkaista Rokkineuvoksen kokoamaa Meri-Lapin keikkakalenteria.
- Uskon, että tämän kattavampaa listausta Meri-Lapin tai muunkaan Pohjois-Suomen keikoista ei ole olemassakaan kuin mitä Rokkineuvos tekee, arvioi Kotikulmilta -lehden päätoimittaja Karoliina Marttala.
- Ennen kaikkea haluamme palvella lukijoitamme tarjoamalla heille kootusti ja helposti kaikki alueen seuraavan viikon keikat ja muut musiikkitapahtumat "yhdellä silmäyksellä", Marttala perustelee yhteistyötä.

Rokkineuvos on julkaissut keikkakalenteria sivuston perustamisesta lähtien eli lokakuusta 2014 saakka.
- Keikkakalenterin olemassaoloa on kovasti kiitelty ja tiedän, että sitä lukevat niin keikoilla kävijät kuin keikkajärjestäjät ja ohjelmatoimistojen tyypitkin, Rokkineuvos Juhani Hiltunen toteaa.
- Keikkakalenteri on Rokkineuvos.fi -sivuston ns. kruununjalokivi, jota päivitän käytännössä miltei joka päivä, joskus useammakin kerran päivässä, Rokkineuvos jatkaa.

Kalenterin kokoamisessa on melkoinen työ, sillä listaus tehdään käsityönä seuraamalla jatkuvasti keikkapaikkojen ja -järjestäjien, ohjelmatoimistojen ja artistien somekanavia, lehti-ilmoituksia ja jopa tavaratalojen mainostauluja. Parhaimmillaan listaus on sisältynyt jopa 14 A4-liuskan verran keikkoja.

Rokkineuvoksen ja Kotikulmilta -lehden yhteistyö alkaa jo tällä viikolla. Lehden tänään ensimmäisen kerran julkaisemassa listauksessa mukana ovat keikat ja musiikkitapahtumat Meri-Lapissa keskiviikosta seuraavaan tiistaihin. Vastineeksi lehti julkaisee sivuillaan rokkineuvos.fi:n osoitteen, jonne lukijat voivat halutessaan klikata sisään ja katsoa mahdollisesti täydennetyn listauksen.
- Tämä on hyvä lisä sivuston tueksi, sillä tietooni tulee keikkoja joskus hyvinkin lyhyellä varoitusajalla. Jos ajan tasalla haluaa pysyä, sivustolla kannattaa käydä päivittäin, Rokkineuvos mainitsee.


Rokkineuvoksen sivuilla on vierailtu sen perustamisesta lähtien yli 1,5 miljoonaa kertaa. Sivusto on tekijälleen sen suosiosta huolimatta pelkkä harrastus.
- Rahaa tästä en saa lanttiakaan vaan päinvastoin, maksan nettitilasta. Maksullisia mainoksia sivuilla ei ole. Mainoksia on kyllä, mutta niitä käytän vain keikkakalenterin kuvituksena ja tehokeinona, Rokkinevos huomauttaa.

Vielä kerran - Easy Living in Kemi

Perjantain päättäjäisissä Rantamakasiinilla summataan tämän vuoden tapahtuma.

29.7.2020
Kuukauden mittaisen Easy Living in Kemi 2020 -tapahtuma on paketoitu yhtä tilaisuutta lukuunottamatta. Perjantaina 31.7 klo 21 alkaen tapahtuman päättäjäisissä ravintola Rantamakasiinissa Kemin kauniissa sisäsatamassa Kirsi Vainio haastattelee tapahtuman pääorganisaattori Tuomas Laajokea, joka summaa tämän vuoden tapahtuman.

Haastattelun jälkeen led-screenillä nähdään kooste Meripuiston laululavan konserteista heinäkuun ajalta. Mukana mm. Juicerock,  Pepe Ahlqvist & Stumble boys, The Nameless, Ville Liimatainen & Ajomiehet sekä monet muut kuukauden aikana lavalla esiintyneet loistavat kokoonpanot.

Päättäjäiset järjestävät  Ravintola Rantamakasiini, Ohjelmatoimisto MEOS ja Easy Living in Kemi -organisaatio.

Useat Easy Living In Kemi 2020 tapahtumat voi käydä tsekkaamassa myös Youtube -palvelusta kokonaisuudessaan. Sieltä löytyvät mm. 4.7. pidetty Summer Stream Fest, 11.7. pidetty MeosRock In The Park, 24.7. nähdyt Meri-Lapin bändilerin päättökonsertti ja  The Namelessin 90's Spirit Meripuisto -konsertti sekä 25.7. pidetty Iskelmään juhlaa -konsertti.  Hakusanoilla Easy Living In Kemi 2020 tai Meos ohjelmatoimisto ne löytää.

 

The Voice of Finlandin livelähetykset siirtyvät syksyyn


Kemiläinen Veera Pyykkö mukana tämän illan knockout -jaksossa.

3.4.2020
The Voice of Finlandin suorat lähetykset Turun Logomosta siirtyvät syksyyn. Neljä livelähetystä oli tarkoitus esittää huhti-toukokuussa.
- Jokaista livelähetystä on tekemässä lähes 130-henkinen työryhmä. Tällä hetkellä näemme livelähetysten siirtämisen olevan ainoa oikea vaihtoehto. Haluamme toimia vastuullisesti ja turvata omalta osaltamme kilpailijoiden, esiintyjien sekä koko työryhmän terveyden. Samalla noudatamme viranomaisten antamia ohjeistuksia ja määräyksiä, Nelonen kertoo nettisivuillaan.

Nelonen tiedottaa livelähetysten ajankohdasta myöhemmin. The Voice of Finlandin parhaillaan käynnissä olevan yhdeksännen tuotantokauden suorat lähetykset Turun Logomosta oli tarkoitus esittää 10.4., 17.4., 24.4. sekä finaalilähetys 1.5.


The Voice of Finland jatkuu televisiossa normaalisti vielä tämän viikon ajan.
Tänään perjantaina 3. huhtikuuta lavalle nousevat Knockout-jaksossa Anna Puun tiimin laulajat - mukana kemiläinen Veera Pyykkö, ja sunnuntaina 5. huhtikuuta ovat vuorossa Redraman tiimiläiset. Sunnuntaina selviää, ketkä kaikki laulajat ovat mukana The Voice of Finlandin livelähetyksissä syksyllä.
Parhaillaan tv:ssä nähtävät jaksot ovat nauhoitettuja.


Miten käy Veera Pyykön?

16-vuotias kemiläinen Veera Pyykkö selvitti tiensä jatkoon Ääni ratkaisee -vaiheessa esittämällä Rihanna ft. Mikky Ekkon kappaleen Stay ja päätyi Tonin ja Sipen tiimiin. Kaksintaistelu-vaiheessa hän jakoi lavan Elias Frantsin kanssa laulamalla Kirkan kappaleen Silta yli synkän virran. Toni ja Sipen valittua Frantsin jatkoon, Anna Puu kaappasi kemiläislahjakkuuden omaan tiimiinsä.

Veera Pyykön ja muiden Team Annan jäsenten knockout -jakso nähdään Nelosella tänään 3.4. klo 20. Luvassa on kuullaan mm. Lady Gagan, Suvi Teräsniskan ja Queenin kappaleita.

 

Duo Ruusuvaara haluaa tukea Junkohallin korjausta

Jyväskyläläisduon perjantain Kemin keikan vapaaehtoiset pääsymaksutulot lyhentämättömänä Junkohallin tukemiseen.

8.11.2019
Tänä viikonloppuna jyväskyläläinen Duo Ruusuvaara tekee historiansa ensimmäiset viralliset ja julkiset Lapin keikat. Perjantaina 8.11. kaksikko iskee kemiläiseen iltaelämään RockBar & Grill 82:n lavalta käsin klo 22.30 alkaen ja lauantaina 9.11 Rovaniemen Paha Kurki Rockhousessa puoliltaöin. Kemissä duo on tosin tehnyt keikan aiemminkin – viime viikonloppuna – mutta kyse oli yksityistilaisuudesta.

Duo Ruusuvaara lupaa setistä löytyvän meneviä, isoimpia ja tunnetuimpia suomalaisia pop- ja rock-hittejä, jotka kaikki varmasti tietävät. Vaikka kyse on jyväskyläläisestä duosta, sen molempien miesten juuret ovat tukevasti Lapissa. Akustisen duon nimittäin muodostavat kemiläistä alkuperää oleva Janne Alaperä ja rovaniemeläislähtöinen Mikko Kreivi.

Kemin keikalle on vapaaehtoinen pääsymaksu, jonka tuotto menee menevät lyhentämättömänä Kemin Junkohallin korjauksen tukemiseen.
- Tämä tarkoittaa tosiaan sitä, että voit halutessasi maksaa sisään tullessasi niin paljon kuin haluat tai tulla kuuntelemaan ilmaiseksi, sinä päätät, duo viestittää.

Lisätietoa Junkohallin tukemisesta löytyy osoitteesta https://www.junkohalli.fi/junkohallin-puolesta/

Duo Ruusuvaaraan voi käydä tutustumassa ja tykkäämässä Facebookissa osoitteessa https://www.facebook.com/DuoRuusuvaara ja Instagramissa osoitteessa https://www.instagram.com/duoruusuvaara/

Bliniks julkaisi remiksauksen Ei oo muutako -kappaleesta

28.9.2018
Nuori elektronisen musiikin tuottaja Bliniks on julkaissut remixin Sonata Arctica -yhtyeen PS Kemille tekemästä kannatuslaulusta Ei oo muutako.

– Sonata Arctican remixaaminen on ollut unelmani jo pitkään. On mahtavaa, kun tämä totaalinen unelmaproggis näki nyt päivänvalon. Iso kiitos PS Kemin tiimille ja Sonata Arcticalle, että tästä unelmasta tuli todellista, riemuitsee taiteilijanimen Bliniks taakse kätkeytyvä 22-vuotias kemiläinen Olli Saarenpää. Remiksaus löytyy Youtube -palvelusta osoitteesta https://www.youtube.com/watch?v=1ty9BpxD5r0
Näppärimmin kuuntelet kappaleen tämän jutun yläpuolelta.

Mies on toiminut musiikin tuottajana ja deejiinä jo kuutisen vuotta. Bliniksiä inspiroivat elektronisen musiikin lisäksi vahvasti myös melodiset heavybändit, joihin myös Sonata Arctica lukeutuu. Aiemmin hän tuottanut remixauksia mm. Amaranthe- ja Blind Channel -yhtyeille.

Pop & jazzkonservatorio Lappian konserteissa säväyttänyt Jere Niemi on nyt myös levylaulaja.

Pop & jazzkonservatorio Lappian konserteissa säväyttänyt Jere Niemi on nyt myös levylaulaja.

Pois alta risut ja männynkävyt, nyt tulee Jere!

Torniolaislaulaja Jere Niemi julkaisi ensimmäiset singlensä

13.9.2018
Tornio on saanut uuden nuorta energiaa puhkuvan levylaulajan. Pop & jazzkonservatorio Lappiasta keväällä valmistunut 21-vuotias Jere Niemi on julkaissut perättäin kaksi singleä. Ensimmäinen singlejulkaisu on nimeltään Lääpällään ja toinen Sä stressaat. Molemmat kappaleet on säveltänyt raumalaislähtöinen, Torniossa asuva freelancemuusikko Jukka Lamminen. Hän on työstänyt myös kappaleiden sanoitukset yhdessä vaimonsa Julia Lammisen kanssa.

Jere Niemi on herättänyt huomiota muun muassa Pop & jazzkonservatorio Lappian suurproduktioissa sekä muissa opinahjon konserteissa. Nuorukainen on sinkkujulkaisuista innoissaan.
- Olen ihan täpinöissäni näistä kappaleista ja fiilis on mahtava, Niemi hehkuttaa Facebook -sivuillaan.
Jere Niemen on tarkoitus julkaista lisää musiikkia jatkossa. Tulossa on mahdollisesti pitkäsoittokin jollain aikataululla, mutta ainakin yksittäisiä sinkkuja.
- Monet artistithan julkaisevat nykyään pelkkiä sinkkuja, Jukka Lamminen huomauttaa.
Jere aikoo keikkailla bändin kanssa ja tarvittaessa myös duona. Opintojensa ohessa Jere oli mukana myös bilebändi Taigalapiossa, mutta keskittyy nyt pelkästään omaan uraansa.

Sinkuilla rumpuja soittaa niin´ikään torniolainen Julius Rantala, Jukka Lammisen hoitaessa muut instrumentit eli kitarat, basson ja koskettimet. Lamminen on hoitanut myös äänittämisen ja tuotannon sekä vastannut miksauksesta yhdessä Julia Lammisen kanssa. Masteroinnin on hoitanut Ora Turunen.

Molemmat Jeren Kappaleet ovat kuunneltavissa Spotifystä ja ne löytyvät myös Deezeristä ja iTunesista.

Lordi julkaisi uuden singlen Your Tongue's Got The Cat lyriikkavideon kera

13.4.2018
Lordi -yhtye julkaisi tänään ensimmäisen singlensä bändin tulevalta, toukokuussa julkaistavalta Sexorcism -albumilta. Luomuksen nimi on Your Tongue’s Got The Cat ja oheinen tekstivideo on julkaistu Youtube-palvelussa.

–  Your Tongue’s Got The Cat on selkeästi levyn kevein kappale, muistuttaa omasta mielestä eniten vanhaa Lordia. Biisi kertoo kauhutarinan kohtauksen, jossa mies valvoo rakkaan neitonsa sängyn vierellä muistellen yhteisiä aikoja. Rouva kun sattuu olemaan demonin riivaama, eikä hänen persoonastaan ole enää mitään vanhaa ja tuttua jäljellä, Mr. Lordi avaa kappaleen taustoja tiedotteessa.
– Tässä voi toki kuulla myös allegorian dementiaan ja Alzheimerin tautiin, jos niin haluaa. Oma isä-vainaani oli viimeiset vuotensa muistisairaana, sen verran on omaa kaikupohjaa tässä, yhtyeen nokkamies huomauttaa.

Lordi -yhtyeen kokoonpano on Mr. Lordi – laulu, Amen – kitara, OX – basso, Mana – rummut ja Hella – koskettimet.

Huomenna Tornioon saapuva Pete Parkkonen tunteellisena

9.3.2018
Huomenna lauantaina Tornion Club Teatrian lavalle nouseva Pete Parkkonen julkaisi uuden singlen torstaina. Myyty -niminen biisi kertoo suuresta tunteesta.
– Kappale kuvastaa fiilistä, joka on samaan aikaan taivaallinen ja vaarallinen. Kunpa siinä tunteessa voisi asua, Parkkonen fiilistelee Warner Music Liven nettisivuilla.

Naistenpäivän ja uuden biisin kunniaksi Pete kävi ajelulla suositun tubettajan Miklun kanssa. Miklun tubekanava on yksi Suomen nopeimmin kasvavista kanavista. Videon Peten ja Miklun rennosta ajelureissusta voit katsoa täältä: https://www.youtube.com/watch?v=8ztfn6QPq3g&feature=youtu.be

Pete Parkkosen odotettu albumi julkaistaan kesällä. Karismaattisen miehen tulevalta levyltä löytyvät uuden Myyty-singlen lisäksi muun muassa kultaa ja platinaa striimanneet kappaleet Mitä mä teen feat. JVG, Kohta sataa ja Ei nyt.


Parkkosen ensimmäinen suomenkielinen albumi Pete Parkkonen julkaistiin 2014. Albumilta julkaistiin kaksi hyvin radioissa soinutta singleä Mitä minä sanoin ja Mun.

Kesällä 2017 julkaistu single Ei nyt on löytänyt tiensä fanien sydämiin, sillä kappale lähestyy jo kultalevyrajaa. Singlet Mitä mä teen feat. JVG sekä megahitti Kohta sataa ovat molemmat rikkoneet 4 miljoonaan kuunteluun tarvittavan platinarajan.

Parkkoselta on ilmestynyt lisäksi kaksi englanninkielistä albumia, kultaa myynyt First Album (2009) ja I’m An Accident (2010).

Keikkailun ja levytysten ohessa Parkkonen on menestynyt muutenkin viihteen rintamalla. Vuonna 2014 hän voitti Tanssii Tähtien Kanssa -kilpailun yhdessä tanssiparinsa Katri Mäkisen kanssa, ja vuonna 2016 Parkkonen voitti Tähdet Tähdet -ohjelman.

Runsas vuosi sitten Parkkonen joutui pienimuotoisen kohun silmään julkaistuaan seksuaalisviritteisen Kohta sataa -kappaleen videoineen. Joulukuussa 2016 julkaistua videota on Youtube -palvelussa katsottu jo 3 256 515 näyttökertaa.

Pete Parkkonen Tornion Club Teatrialla la 10.3. Ovet avataan klo 21.

Ruotsin Idol -kiertue Haaparannalle keskiviikkona

20.2.2018
Ruotsin Idol -laulukilpailu rantautuu keskiviikkona Haaparannalle. Koelaulutilaisuus järjestetään Kansantalolla eli Folkets husilla Suomen aikaa klo 20 alkaen.

Koelaulu järjestetään open mic-periaatteella, eli ennakkoilmoittautumista ei vaadita. Se tarkoittaa siis sitä, että jos ilmoittautuminen on jäänyt väliin syystä tai toisesta tai jos olet kerännyt rohkeutta viime metreille asti, Open mic saattaa olla juuri sinua varten.
Tilaisuus on avoin kaikille, myös suomalaisille, mutta osallistujilta vaaditaan kuitenkin ruotsalainen osoite.

Kiertueen järjestäjät haluvat mukaan näillä edellytyksillä kaikki, joilta löytyy intohimoa musiikkiin, vaikkapa harrastuksena ja kenties artistiunelmien kera. Tapahtumaa voi myös lähteä vain seuraamaan.

Idol on yksi Ruotsin suosituimmista ohjelmista ja perustuu brittiläiseen Pop Idoliin, jota esitettiin Britanniassa ensimmäisen kerran vuonna 2001. Ruotsissa ohjelmaa on esitetty elokuusta 2004 alkaen, Suomessa syyskuusta 2003 alkaen.

Ruotsin Idolin voittajiin lukeutuu Kiirunassa syntynyt Markus Fagervall, jonka äiti on suomalainen ja  hänen isänsä on kotoisin Tornionjokilaaksosta Ruotsin puolelta. Vuonna 2006 Idol -kisan voittaneen Fagervall on on sukua Markus Krunegårdille, Susanna Heikille ja Suvi Teräsniskalle.

Kemiläiseltä Epäjärkkäreiltä uusi single

28.1.2018
Kemiläinen pitkän linjan punkrock-yhtye Epäjärkkärit on julkaissut uutta materiaalia. Suncloud- ja youtube -palveluissa julkaistu Ruusukimppu -niminen single edustaa yhtyeen mukaan "vähän kokeellista ja uudenlaista Epäjärkkäri" -tavaraa, jossa heavyvaikutteet puskevat päälle osin jopa herkästi.

Epäjärkkärit on perustettu jo vuonna 1991 ja yhtyeen nykykokoonpanon muodostavat Timo Juopperi (laulu), Jape Ukonaho (kitara), Miikka Keskitalo (basso) sekä Vesku Varis (rummut). Yhtyeessä tapahtui alkuinnostuksen jälkeen jäsenvaihdoksia sekä yhtyeen sisäisiä soitinvaihdoksiakin, kunnes vuonna 1995 yhtye jäi viettämään luovaa taukoa, joka venähti peräti 14 vuoden mittaiseksi.

Viisiminuuttisen Ruusukimppu -kappaleen pääsäveltäjä ja -sovittaja on basisti Miikka Keskitalo, sanoituksessa ovat olleet mukana myös Timo Juopperi ja Marko Kröger. Sanoitukseltaan biisi jatkaa Epäjärkkärien ahdistusta ja elämä potkii päähän mentaliteettia -kuvaavien biisien sarjaa.
"Lankean sairaalan eteen polvilleni
En jaksa enää olla itkemättä
Sä lasket ruusukimpun päälleni
Olen valmis luopumaan elämästä"

Yhtyeen musiikkiin voi perehtyä lisää suncould-palvelussa, jonne bändin tuotantoa on ladattu reilu otos. Ne löytyvät osoitteesta https://soundcloud.com/epis91

Mikin Vintti tarjoaa tammikuun ratoksi lemmekkään revyyn

2.1.2018
20 vuotias omaperäinen torniolainen musiikkiteatteriyhdistys Mikin Vintti tarjoaa tammikuun alkupuoliskolla Kaamoksen katkaisuun lauluja, lemmenlurituksia, iskusävelmiä sekä katkelmia Mikin Vintin 20 vuoden aikana esittämistä näytelmistä sisältävän Sellaista lempi on esityksen, joka on kiedottu iloittelevaan revyy-muotoon.

Revyyn ovat koonneet ja ohjanneet Elina ja Marko Haapaniemi, esiintyjinä musiikin ja teatterin harrastajia Torniosta ja ympäristökunnista. Haapaniemen pariskunnan lisäksi mukana ovat Leena Kelloniemi, Riikka Vuorenmaa, Toni Sainio, Janne Vilmi, Anna-Mari Vuontisjärvi, Djamila Paavola, Ari Viitala, Pasi Määttä ja Ari Jaakkola.

Esitykset nähdään Seminaarin koululla (Seminaarinkatu 16) Torniossa. Pe 5.1.klo 19, Loppiaisena la 6.1. klo 15, su 7.1. klo 15 , pe 12.1. klo 19, la 13.1. klo 19, su 14.1. klo 15. Liput 12 euroa alkaen tuntia ennen esitystä ovelta.

Sharp Crone soittaa Kemin Meripuiston laululavalla Suomi 100 -konsertin uudenvuodenaattona klo 20 alkaen. Spektaakkeli huipentuu sisäsatamassa klo 21 alkavaan ilotulitukseen.

Sharp Crone soittaa Kemin Meripuiston laululavalla Suomi 100 -konsertin uudenvuodenaattona klo 20 alkaen. Spektaakkeli huipentuu sisäsatamassa klo 21 alkavaan ilotulitukseen.

Grooving High Allstars ja Sharp Crone tarjoavat musiikkia Meri-Lapin Uudenvuoden juhlissa

29.12.2017
Bilebändi Grooving High Allstars tähdittää Tornio-Haaparannan uudenvuoden vastaanottojuhlallisuuksia Victorian torilla. Tapahtumaa vietetään toista kertaa nimen Happy New Twice alla.

Juhla alkaa klo 23 Suomen aikaa ja päättyy kaksi tuntia myöhemmin. Groovarit esittävät kahteen otteeseen noin puolen tunnin setin, ensimmäinen alkaa klo 23.15 ja toinen klo 00.20. Ohjelmaa tarjoaa kahdesti myös tanssikoulu Stage. Lisäksi ohjelmassa on Kaj Kostianderin uudenvuoden tervehdyspuhe, aikalaskenta vuoden vaihtumiseen Suomessa ja Ruotsissa sekä kaksi ilotulitusta.

Kemissä uuden vuoden ilotulitus pidetään sisäsatamassa kello 21 alkaen. Tuntia aiemmin kello 20 Meripuiston laululavalle nousee coveryhtye Sharp Crone Suomi 100 –konsertin merkeissä.

Keminmaassa uusi vuosi avataan soihtulaskulla ja ilotuliksella jo kello 18 Kallin hiihto- ja ulkoilukeskuksessa. Sitä ennen Kallilla on After Ski –meininkiä klo 16-18.

Myös Tornion Vojakkalassa otetaan uusi vuosi vastaan ilotulituksella, joka pidetään Timpantorilla kello 20 alkaen.

Grooving High Allstars -yhtyeen muodostavat laulusolistit Ellu Malkamäki, Maria Iivonen, Mikko Koivulehto, kitaristi Tommi Rahko, kitaristilaulaja Mikko Nuorala, kosketinsoittaja Erkki Koivisto, rumpali Tuomo Jakku, sekä basistit Jukka Yli-Kortesniemi ja Matti Manninen.

Sharp Crone -yhtyeessä vaikuttavat Elina Haapaniemi (laulu), Marko Haapaniemi (kitara ja laulu), Marjo Törmänen (koskettimet ja laulu), Ari Viitala (basso) ja Pasi Määttä (rummut).

Presidenttiehdokas tänään dj:nä Tornion Pikku Berliinissä

Pekka Haavisto vierailee iltapäivällä Kemin ja Tornion Suomalaisissa Kirjakaupoissa.

28.12.2017
Presidenttiehdokas Pekka Haavisto saapuu tänään torstaina Tornion Pikku Berliiniin soittamaan harvinaisen DJ-keikan. Luvassa on hienoja biisejä, sillä Vihreiden presidenttiehdokas on myös musiikin asiantuntija, onhan hän Helsingin Lepakko -yökerhon veteraani ja Rumba-lehden perustajajäsen.

Kello 19 alkavan ja 20.15 alkavan runsaan tunnin mittaisen keikan aikana voi Haaviston kanssa voi myös jutella ja ottaa kaverikuvia. Keikan aikataulua on aikaistettu aiemmin ilmoitetusta lentoaikataulujen vuoksi.

Haavisto on aiemmin soittanut DJ-keikkoja muun muassa ennen loppuunmyytyä Antti Tuiskun keikkaa Turussa, Helsingissä Ravintola Ilveksen LYNX- klubilla, Mascotissa sekä Superwood-festivaalilla Hotelli Rantapuistossa. Kehutuilla keikoilla ollaan kuultu musiikkia laidasta laitaan ja Haavistolla on ollut tapana myös kertoa tarinoita kappaleiden takaa.

Edellisen Dj-settinsä Haavisto heitti eilen Äkäslompolon Selvä Pyy -ravintolassa ennen The Meänland -yhtyeen keikkaa.

Ennen dj-keikkaansa Haavisto on tänään päivällä kirjailijavieraana Kemin ja Tornion Suomalaisissa Kirjakaupoissa. Kemissä Haavisto esittelee uutta Lipunnosto -kirjaansa klo 16.30 - 17.00 ja Torniossa 18.00-18.30.

Pete Parkkonen tänään Kemin Ankkurissa

Lapin kiertue jatkuu vielä loppuvuoden.

28.12.2017
Lapissa väliviikkoa viettänyt Pete Parkkosen keikkakunto on tsekattavissa tänään Kemin Ankkurissa klo 22 lähtien. Kemistä mies jatkaa takaisin pohjoiseen ja esiintyy huomenna perjantaina Inarin Papana Barissa, lauantaina Levin Hullu Poro Areenalla ja uudenvuodenaattona Ylläksen ravintola Taigassa.

Vuoden 2008 Idols -kilpailun kolmossijan kautta julkisuuteen noussut Parkkonen elää parhaillaan uutta tulemistaan artistina. Uran uuteen nousukiitoon johdatti  MTV3:n Tähdet, tähdet -ohjelma, jonka Parkkonen voitti syksyllä 2016.

Parkkosen debyyttialbumi First Album ilmestyi maaliskuussa 2009 ja kakkoslevy I’m an Accident vajaata vuotta myöhemmin. Vuonna 2010 Parkkonen osallistui myös Nelosen Kuorosota -ohjelmaan, jossa hänen johtamansa Pihtiputaan kuoro sijoittui toiseksi Suvi Teräsniskan johtaman Oulun kuoron jälkeen.

Kahden englanninkielisen albumin jälkeen Parkkonen julkaisi omaa nimeään kantavan, ensimmäisen suomenkielisen albuminsa huhtikuussa 2014.

Television musiikkiohjelmissa menestystä jatkoi syksyllä 2014 Tanssii tähtien kanssa -ohjelman voitto tanssiparinsa Katri Mäkisen kanssa.

Joulukuussa 2016 julkaistu Parkkosen Kohta sataa –musiikkivideo oli viime talven puhutuin musiikkivideo. Viivi Huuskan ohjaama eroottinen video keräsi parissa päivässä lähes puoli miljoonaa katselukertaa. Nyt se on katsottu jo lähes 3,2 miljoonaa kertaa.

Lapland Tattoo Weekend siirtyy kesäkuulle

28.12.2017
Aiemmin helmikuussa järjestetty Lapland Tattoo Weekend siirtyy tänä vuonna neljällä kuukaudella eteenpäin. Jo 21. kerran järjestettävä tapahtuma palaa samalla Tornion Umpitunneliin, jonka useimmat tapahtumavieraat muistavat tapahtuman pääasiallisena pitopaikkana.

Viime vuonna Lapland Tattoo Weekend pidettiin Torandassa, mutta vuosien varrella tapahtuma on kiertänyt myös Kemissä, Oulussa ja Haaparannalla. Historian ensimmäinen Lapland Tattoo Weekend järjestettiin Tornion Jesperi-klubilla helmikuussa 1997. Tuolloin musiikista vastasi Tepa Lukkarisen johtama De Soto.

Vuosien varrella kaikki on kasvanut, niin tatuoija-, kuin yleisö- ja esiintyjämäärätkin. Bändejä tapahtumassa on vieraillut kymmeniä, mukana muun muassa ruotsalaiset Sparzanza, Mustasch ja Hardcore Superstar sekä kotimaan suuruuksista muun muassa Von Hertzen Brothers, Brother Firetribe, 69 Eyes ja Maj Karma.

Vuoden 2018 Lapland Tattoo Weekend pidetään Umpitunnelissa 15.-17.6.2018. Esiintyjiä ei ole vielä julkistettu.

Uusimmat kommentit

05.12 | 16:48

Jartse Tuominen & Hannu Leiden keikalla Sataman Krouvissa 16.12 klo 21.00 alkaen.

10.08 | 19:59

Mahtava asu Tuurella

09.08 | 13:38

Suvi, aivan ihabs

22.05 | 19:55

Upeaa

Jaa tämä sivu