Ville Liimatainen & Ajomiesten Tuhlaajapoika paikallisradioiden kuukauden levy


25.7.2022
Kemiläisen Ville Liimataisen ja Ajomiehet-yhtyeen toukokuussa ilmestynyt albumi Tuhlaajapoika on valittu paikallisradioiden kuukauden levyksi. Kakkoseksi äänestettiin Esa Elorannan & Marko Haaviston albumi Kymmenen miljoonaa. Pronssia otti The Dimitri Keiski Band.

Tamperelaissyntyinen, nykyään Kemissä vaikuttava Ville Liimatainen on aiemmin saanut vielä julkisuutta paljolti nimekkäämpien veljiensä kautta. Laulaja-lauluntekijä Jonne Aaron ja manageri Tommi Liimatainen ovat tehneet jo pitkän uran musiikkialalla. Ville on nyt lunastamassa paikkaansa niin lavoilla kuin levyilläkin.

Ville Liimataista on ehditty positiivisella tavalla verrata Topi Sorsakoskeen. Kuuntelija- ja tanssiystävällinen ohjelmisto tummaääninen solistin ja ammattitaitoinen orkesterin kera on toimiva yhdistelmä. Keikoilla ryhmä tarjoaa oman tuoreen materiaalin lisäksi Suomi-iskelmän klassikoita, käännösiskelmiä, beatmusiikkia, rautalankaa ja rock’n’rollia.


Tuhlaajapoika-albumin on tuottanut legendaarinen Esa Nieminen, jonka lisäksi biisejä ovat levylle tehneet mm. Jonne Aaron, Sinikka Svärd ja Timo Jokinen. Nieminen kehuu yhtyeen luontevaa soittoa ja laulua stemmoineen. Hänen mukaansa Ville Liimataisella on edessään lupaava ura.

- Villen herkkä ääni liimaa kuuntelijat näiden uusien laulujen äärelle. Villen kaltaista laulajaa on odotettu kauan. Ei pelkkää vanhan kierrätystä vaan oikeanlaista genren päivitystä. Hieno levy, arvioi Radio Sandelsin Reijo Glad.
- Ville Liimatainen etenee Topi Sorsakosken viitoittamalla tiellä. Levyhän on teemallinen kokonaisuus, jonka laulut nivoutuvat hienosti toisiinsa. Albumi salakuljettaa ovelasti myös muutaman kantrikappaleen suomalaisiin maisemiin, hehkuttaa puolestaan radio Musan Pentti Teräväinen.

Esa Elorannan ja Marko Haaviston albumi sisältää Radio Vaasan Anssi Marttisen mukaan onnistuneita ja vähemmän onnistuneita covereita Pelle Miljoonan tuotannosta.
- Mulla menee lujaa on muuttunut punkista countryhölkäksi ja on levyn parhaita kappaleita. Suomen kärkipään tulkitsijoihin kuuluvat Esa Eloranta ja Marko Haavisto takaavat laadun vaikka levy ei aivan täytä odotuksia, Marttinen arvioi.

Dimitri Keiski Bandissa soittavat maestron itsensä lisäksi Hanski Kilkki - basso (Tehosekoitin) ja Samuli Mikkonen (Korpiklaani). Emsalö Music Oy:n julkaisema CD sisältää 13, digijulkaisu 11 ja LP 10 kappaletta.

Andy McCoy äänitti levyllisen itselleen rakkaita biisejä

Jukebox Junkie -albumin kansikuva.

Jukebox Junkie -albumin kansikuva.


Ensimmäinen single ja musiikkivideo tulevalta albumilta on raikas versio Squeeze- yhtyeen Take Me I'm Yours -kappaleesta

22.7.2022
Andy McCoy on äänittänyt levyllisen itselleen rakkaita biisejä. Elokuussa julkaistava Jukebox Junkie -albumi on mielenkiintoinen sekoitus kappaleita, jotka osoittavat Andyn rakkauden lukuisia tyylejä ja genrejä kohtaan. Pitkäsoitto sisältää 14 hienosti sovitettua coveria monesta jo hieman sivummalle, jopa unohtuneesta jääneestä biisistä.

Tänään perjantaina julkaistiin ensimmäinen näyte tulevalta albumilta, kun single ja musiikkivideo Take me I'm Yours -biisistä on ulkona. Kappale on alunperin mainion brittiläisen uuden aallon power pop -yhtye Squeezen kappale. Bändi oli suosituimmillaan 1970-luvun lopulla. Katso uunituore video jutun yläpuolelta.

Albumilta löytyy lisäksi versiot muun muassa Toots & the Maytalsin 54-46 That's My Number -kappaleesta, Rollari-kitaristi Ron Woodin I Can Feel The Fire -biisistä, Thin Lizzy -legenda Phil Lynottin Solo In Sohosta, David Bowien China Girl -hitistä, Wanda Jacksonin Funnel Of Love -laulusta, Rushin Countdown -kappaleesta sekä Chris Speddingin loistavasta Motorbiking -renkutuksesta. Ainoa kotimaista alkuperää oleva kappale on I´m gonna roll, jonka alkuperäisesittäjä on Pave Maijasen, Dave Lindholmin ja Affe Forsmanin muodostaman legendaarinen Rock´n Roll Band.

- Nää ovat kappaleita, jotka kaikkien pitää saada tietää. Mulla oli aluksi ainakin 60 biisin lista, josta jouduin lopulta valitsemaan mielestäni sopivammat tälle levylle. Niiden olisi mielestäni pitänyt olla suurempia hittejä, kun ne julkaistiin. Tää on mun värikkäin albumi, mitä mä oon koskaan tehny, Andy itse kommentoi tulevaa levyään, joka ilmestyy 5. elokuuta CD:nä, vinyylinä ja digitaalisena.

Albumin kappalelista:

1. I'm Gonna Roll
2. 54-46 That's My Number
3. Take Me I'm Yours
4. Miss Tennessee
5. Hot Night In Texas
6. I Can Feel The Fire
7. Shot Full Of Love
8. Solo In Soho
9. Back To The Wall
10. Motorbiking [CD/DIGITAL ONLY]
11. I Couldn't Get It Right
12. China Girl
13. Funnel Of Love
14. Countdown

Ennakkotilaa CD/vinyyli: https://cleorecs.com/store/?s=andy+mccoy+jukebox+junkie&post_type=product

Ennakkotilaa / tallenna digitaalinen albumi:  https://orcd.co/andy_mccoy_jukebox_junkie


Ville Liimatainen & Ajomiehet julkaisi uuden singlen


19.5.2022
Tämän viikon lauantaina (21.5.) debyyttialbuminsa Tuhlaajapoika julkaiseva kemiläisyhtye Ville Liimatainen & Ajomiehet on julkaissut toisen singlensä musiikkivideon kera. Kappaleen Unessani on säveltänyt albumin tuottaja Esa Nieminen ja sanoittanut Sinikka Svärd.

Muun muassa Youtubesta löytyvä single, jonka voit katsoa jutun yläpuolelta, julkaistiin keskiviikkona 18.5. Musiikkivideon  on ohjannut, kuvannut ja leikannut kemiläinen yhtyeen luottomies Pauli Maronen. Videon naisroolissa nähdään Laura Johansson.

Lauantaina julkaistavan ja valtakunnallista julkisuutta saaneen albumin julkaisija on ProRecods. Aiemmin albumilta on julkaistu singlenä nimikappale Tuhlaajapoika.

Yhtyeen muodostavat Ville Liimatainen, laulu, Henry Hiltunen, kitara, Tuomas Laajoki, kitara, Michael Czech, basso, Jari Keinänen, rummut sekä Kari Hautalampi koskettimet.

Lauantain levynjulkkarikeikka pidetään hotelliravintola Merihovissa Kemissä klo 23 alkaen. Liput keikalle maksavat 18 euroa. Illan ohjelma alkaa kuitenkin jo klo 22 ravintola Ankkurissa, jossa esiintyy Heme.

Ville Liimatainen & Ajomiehet -yhtyeen Tuhlaajapoika -albumi on valmis

Ville Liimatainen & Ajomiehet. Kuva Pauli Maronen.

Ville Liimatainen & Ajomiehet. Kuva Pauli Maronen.Julkaisukeikka pidetään Kemin Merihovissa 21.5.2022

30.4.2022
Ville Liimatainen & Ajomiehet -yhtyeen debyyttialbumi Tuhlaajapoika julkaistaan lauantaina 21. toukokuuta. Julkaisukeikka pidetään samana iltana Hotelli Merihovissa Kemissä.

Tuhlaajapoika -albumi levy sisältää 14 kappaletta, joista 13 on ennenjulkaisemattomia kappaleita mukaan lukien kolme käännösbiisiä. Sanoituksia kappaleisiin ovat tehneet muun muassa Sinikka Svärd ja Timo Jokinen.

Albumi on äänitetty VK-studiolla Pälkäneellä Rami Hännisen toimesta. Studion muita asiakkaita ovat olleet muun muassa Kyösti Mäkimattila & Varjokuva sekä Marko Haavisto & Poutahaukat. Kaksi levyn kappaleista on musiikkiteollisuuden vaikuttajalegendoihin lukeutuvan Risto Hemmin äänittämiä ja masterointi on tehty Finnvox-studiolla Pauli Saastamoisen osaavissa käsissä.


Albumin on tuottanut suomalaisen musiikkielämän arvostettu grand old man Esa Nieminen,  joka on pitkän uran musiikin parissa tehnyt säveltäjä, muusikko ja tuottaja.
– Bändissä on potentiaalia vaikka mihin, siksi kiinnostuin projektista. Kuuntelin Youtubesta bändin demoja ja keikkavetoja ja vakuutuin, että tuohon kannattaa ryhtyä, äskettäin 70 vuotta täyttänyt Nieminen kertoo. Kokemusta Niemisellä todellakin riittää. Hänellä on takanaan yli 300 levytettyä sävellystä ja lähes 150 kotimaisen albumin tuotannot.  

Esa Nieminen arvioi, että Ville Liimatainen & Ajomiesten kohdalla kaikki on mahdollista, myös nousu suurempaankin suosioon.
–  Bändin soittotaito riittää ihan varmasti ja kokoonpano on hyvä. Bändissä on hyvä ja luotettava komppiryhmä, johon kaksi kitaraa ja koskettimet antaa hyvä lisän, kuten sekin, että kaksi kundia laulaa stemmoja.
–  Villen äänimateriaali on hyvä ja minulla on sellainen hytinä, että kun hän saa vielä lisää varmuutta, hänessä on isommankin staran aineksia, Nieminen lisää.


Ville Liimataisen (laulu) lisäksi bändissä soittavat Henry Hiltunen (kitara), Tuomas Laajoki (kitara), Michael Czech (basso), Jari Keinänen (rummut) ja Kari Hautalampi (koskettimet). Yhtye perustettiin Kemissä vuonna 2018. Bändi on ehtinyt jo kiertää eri puolella Suomea kiihtyvään tahtiin. Tulevana kesänä yhtye keikkailee mm. tanssilavoilla ja festivaaleilla.

Tuhlaajapoika -albumi julkaistaan sekä fyysisenä CD:nä että digijulkaisuna. Digitaalisena jakelijana toimii Pohjoismaiden suurin itsenäinen levy-yhtiö Playground. Levyn grafiikan ja designin on suunnitellut kemiläinen Pauli Maronen.

Ville Liimainen ja Ajomiehet nousee Merihovin lavalle klo 23. Yhtye esittää kaikki levyn kappaleet ja muita yhtyeelle tärkeitä kappaleita. Erikoisvieraana on Heme, joka esiintyy Ankkurin puolella klo 22 alkaen. Tapahtuman juontaa Kimmo Hirvenmäki.

Julkaisukeikalle lippuja ennakkoon myy hotelli Merihovi 15 euron (käteismaksu) hintaan. Ennakkolippuja saa myös verkosta osoitteesta www.merihovi.fi,Ovelta lippuja myydään klo 21 alkaen 18 eurolla (+ 2 € eteispalvelumaksu).

Lisätietoja yhtyeestä löytyy osoitteesta  www.ajomiehet.fi


Uusimmat kommentit

05.12 | 16:48

Jartse Tuominen & Hannu Leiden keikalla Sataman Krouvissa 16.12 klo 21.00 alkaen.

10.08 | 19:59

Mahtava asu Tuurella

09.08 | 13:38

Suvi, aivan ihabs

22.05 | 19:55

Upeaa

Jaa tämä sivu