25. kesä, 2015

Elämän perusasioiden äärellä - jälleen

Syntymä ja kuolema. Elämä siinä välissä.

Ihmisen elon kolme perusasiaa.

Näiden, ja nimenomaan viimeisimmän ja samalla lopullisimman äärellä Rokkineuvos viettää alkavan viikonvaihteen pääkaupunkiseudulla.

Käyn jättämässä viimeiset jäähyväiset alkukuusta edesmenneelle sedälleni, isäni viimeiselle veljelle. Toivottamassa Jake-sedälle hyvää ikuisuusmatkaa. Sen hän on ansainnut.

Näin on aika kulkenut. Rokkineuvoksen pääpersoonasta on tullut sukunsa päämies, vanhin elossa oleva mies. Muinaisina aikoina tämä olisi tarkoittanut suuren heimopäällikön, suvun päämiehen asemaa. Onneksi nykyään asiat ovat toisin.

Tämän reissun myötä Rokkineuvos jättää tämän viikonloput musiikilliset tapahtumat tykkänään väliin, Kalotin jazz & bluesfestivaalia myöten.

Tavallaan harmi, mutta elämässä on jatkuvasti tilanteita, joissa on tehtävä valintoja. Tällä kertaa kyse ei ollut edes valinnasta, sillä kun käytännön esteitä ei ollut, oli vain yksi vaihtoehto.

Tämä tietää myös sitä, että Rokkineuvoksen sivuja ei päivitetä viikonlopun aikana, vaan seuraavan kerran vasta maanantaina. Toivon sivuilla olevan materiaalin riittävän uutisnälkään, jota olen koettanut ruokkia parhaani mukaan.

Vaikka Rokkineuvos onkin reissussa, käykää te - rakkaat lukijat - musiikkitapahtumissa, joita Meri-Lappi on täynnä tulevana viikonloppuna. Iloitkaa ja nauttikaa elämästä ja elävästä musiikista, ottakaa rennosti. Vinkkiä kaikesta siitä mitä on tarjolla, voitte tiirailla Rokkineuvoksen keikkakalenterista täältä http://www.rokkineuvos.fi/412159759

Vain ja ainoastaan käymällä konserteissa ja muissa tapahtumissa takaamme niiden jatkuvuuden, jota uskoakseni kaikki toivomme.

Ja muistakaa, elämä on vain osa rock´n rollia, mutta hyvin olennainen osa.

Uusimmat kommentit

05.12 | 16:48

Jartse Tuominen & Hannu Leiden keikalla Sataman Krouvissa 16.12 klo 21.00 alkaen.

10.08 | 19:59

Mahtava asu Tuurella

09.08 | 13:38

Suvi, aivan ihabs

22.05 | 19:55

Upeaa

Jaa tämä sivu